Δείτε τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ και την σύζυγό του Πρισίλα σε ...ντίσκο -Απίστευτη μεταμόρφωση

Ένα restart στη ζωή του φαίνεται πως έχει αποφασίσει να κάνει ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό του εαυτό.

O διαβόητα λιτός μεγιστάνας της τεχνολογίας, ο οποίος έκλεισε τα 40 τον Μάιο, έχει αλλάξει στάση ζωής. Κι εκεί που τον βλέπαμε με απλά T-shirts και κοντοκουρεμένο, το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται με ρούχα διάσημων σχεδιαστών, ελαφρύ μαύρισμα ενώ έχει αφήσει και τις μπούκλες του να μεγαλώσουν. Παράλληλα, επιδεικνύει τη συνεργασία του με τον Αμερικανό σχεδιαστή μόδας Mike Amiri,

με φαρδιά μπλουζάκια με λογότυπα κλασικά ρητά.

Η λατρεία του για τη σύζυγό του

Και η προσωπική ζωή του Μαρκ Ζούκερμπεργκ όμως φαίνεται πως πάει από το καλό στο καλύτερο, γιατί τον τελευταίο καιρό δεν διστάζει να μας δείχνει την αγάπη του για τη σύζυγό του Πρισίλα Τσαν.

Από την μία, ένα τεράστιο γλυπτό που έφτιαξε με τη μορφή της προκειμένου να της δείξει την ευγνωμοσύνη του, από την άλλη ένα αυτοκίνητο. Κι όχι ένα απλό αμάξι, αλλά ένα όχημα που δεν υπήρχε στην αγορά και ζήτησε από την Posche να το κατασκευάσει αποκλειστικά και μόνο για τη σύζυγό του.

«Η Πρισίλα ήθελε ένα μίνι βαν, γι' αυτό σχεδίασα κάτι που είμαι σίγουρος ότι θα έπρεπε να υπάρχει», έγραψε ο Ζούκερμπεργκ σε ανάρτησή του στο Instagram δείχνοντας το μοναδικό αυτό αυτοκίνητο.

Ντίσκο πάρτι ήθελε η γυναίκα του; Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ το έκανε

Και τώρα, ο ιδρυτής του Facebook μοιράστηκε άλλη μία ανάρτηση, γράφοντας: «Η βασίλισσα της ντίσκο ήθελε ένα πάρτι» με φωτογραφίες από ένα πάρτι με θέμα τη ντίσκο. Μπορεί βέβαια να μην είναι τα γενέθλια της Πρισίλα – γιορτάζει στις 24 Φεβρουαρίου – αλλά αφού το ήθελε, τι να έκανε; Να της χαλούσε χατίρι.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε λοιπόν στο Instagram ο ιδρυτής της Meta, βλέπουμε έναν «άλλον» Ζούκερμπεργκ. Εκτός από τα τρυφερά στιγμιότυπα με την σύζυγό του, όπου φιλιούνται και αγκαλιάζονται, ο Μαρκ εικονίζεται και πάλι με νέο στυλ. Και μπορεί να είναι τέτοιο ώστε να ταιριάζει με το θέμα του πάρτι, ωστόσο, δεν περιμέναμε ποτέ να τον δούμε με λευκό παντελόνι, μαύρο πουκάμισο ανοιχτό στο στήθος και ένα με γεωμετρικά σχήματα και στρας.

Όσο για την Πρισίλα ήταν επίσης εντός θέματος, με ένα χρυσό παντελόνι με παγιέτες και ένα ασορτί μπλουζάκι με έναν ώμο.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δείτε, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, Πρισίλα, -Απίστευτη,deite, mark zoukerbergk, prisila, -apistefti