Δωρεά στα 40 σχολεία του Δήμου Κηφισιάς από το Metropolitan General

Το θεραπευτήριο Metropolitan General, με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς προς την τοπική κοινωνία, προχώρησε στη δωρεά κουτιών (kit) πρώτων βοηθειών σε 40 σχολεία του Δήμου Κηφισιάς, καλύπτοντας όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης, από τα νηπιαγωγεία έως τα λύκεια.

Αυτή η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του θεραπευτηρίου, με στόχο την ενίσχυση

της ασφάλειας και της φροντίδας των παιδιών στο χώρο της εκπαίδευσης.

Τα kit πρώτωνβοηθειών θα εξοπλίσουν τα σχολεία μετα απαραίτητα εργαλεία για την αντιμετώπισηέκτακτων περιστατικών και την άμεσηφροντίδα των παιδιών, συμβάλλοντας έτσιστην δημιουργία ενός περιβάλλοντοςασφάλειας για μαθητές, γονείς καιεκπαιδευτικούς.

Ηεπίσημη παράδοση των κουτιώνπραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κηφισιάς,παρουσία του Δημάρχου κ. Βασίλη Ξυπολυτάκαι του Αντιδημάρχου Υποδομών καιΜελετών κ. Γιάννη Διονυσιώτη, εκ μέρουςτου Metropolitan General. Η στενή συνεργασίαμε την τοπική αυτοδιοίκηση επιβεβαιώνειτη διαρκή δέσμευση του MetropolitanGeneralγια τη διαφύλαξη της υγείας και ευημερίαςτων παιδιών, συμβάλλοντας στη δημιουργίαασφαλών συνθηκών στους σχολικούς χώρους.

ΟΔήμαρχος Κηφισιάς κ. Ξυπολυτάς δήλωσεσχετικά: «Η ασφάλεια και η φροντίδα τωνπαιδιών είναι ύψιστης σημασίας γιαεμάς. Αυτή η δωρεά αποτελεί ένα μικρό,αλλά ουσιαστικό βήμα για τη διασφάλισηενός προστατευμένου σχολικού περιβάλλοντος,όπου οι μαθητές μπορούν να αναπτυχθούνμε ασφάλεια και υγεία.
Ευχαριστούμεπολύ το Metropolitan General για την ευγενική τουχορηγία και χαιρόμαστε ιδιαίτερα πουστην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής νασυμβάλλει στην διαφύλαξη της υγείαςκαι ευημερίας των πολιτών, έχουμε στοπλάι μας ένα μέλος του Hellenic HealthCare Group,που για μια ακόμη φορά αποδεικνύει τηναγάπη και την κοινωνική του ευθύνη».

Σχετικά με το Μetropolitan General

ΤοMetropolitanGeneral(Λεωφόρος Μεσογείων 264, Χολαργός) είναιμέλος του HellenicHealthCare Group,του μεγαλύτερου Ομίλου παροχής υπηρεσιώνυγείας στην Ελλάδα. Αποτελεί έναυπερσύγχρονο νοσηλευτικό ίδρυμα πουέχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσειολοκληρωμένα και υπεύθυνα οποιοδήποτεπεριστατικό σε επίπεδο διάγνωσης,πρόληψης και θεραπείας. Συνεργάζεταιμε έμπειρους και διεθνώς αναγνωρισμένουςιατρούς ενώ στελεχώνεται από άρισταεκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό.Διαθέτει μια από τις πιο σύγχρονεςΜονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), γιατην αντιμετώπιση των περιστατικών σευψηλές συνθήκες ασφαλείας, 13 πλήρωςεξοπλισμένες χειρουργικές αίθουσες,Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών πουλειτουργεί όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τοχρόνο, εξωτερικά ιατρεία όλων τωνειδικοτήτων καθώς και Διαγνωστικά καιΑπεικονιστικά Εργαστήρια, όπουπραγματοποιούνται όλες οι σύγχρονεςκαι οι πιο εξειδικευμένες εξετάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δωρεά, Δήμου Κηφισιάς, Metropolitan General,dorea, dimou kifisias, Metropolitan General