Έλενα Ασημακοπούλου: Σε σχέση με τον Κώστα Τσαρτσαρή

Νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή φαίνεται πως έχει γυρίσει η Έλενα Ασημακοπούλου, μετά τον χωρισμό της από τον πρώην ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο, μετά από 12 χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του fthis.gr η ηθοποιός και επιχειρηματίας έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο, και τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον πρώην μπασκετμπολίστα και επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Κώστα Τσαρτσαρή.

Μάλιστα, άνθρωποι από το περιβάλλον της ηθοποιού και του παλαίμαχου

μπασκετμπολίστα κάνουν λόγο για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι.

ΈλεναΑσημακοπούλου: Οι διακοπές στην Ελαφόνησο και η «αινιγματική» ανάρτηση

Αυτές τις ημέρες η Έλενα Ασημακοπούλου απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελαφόνησο, με το σχετικό ρεπορτάζ να θέλει τον νέο της σύντροφο, Κώστα Τσαρτσαρή, να την ακολουθεί.

Η ίδια, σε σειράφωτογραφιών που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instagram, πόσταρε και μία εικόνα όπου διακρίνεταικαι ένα ανδρικό πόδι, με την ίδια, ωστόσο, να μην αποκαλύπτει την παρέα της.

«Η ζωή είναι μοίρασμα... Ένα λεπτό χωρίς μοίρασμα ζωής είναι χαμένο λεπτό...», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Έλενα Ασημακοπούλου, με τους followers της να της χαρίζουν χιλιάδες likes.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έλενα Ασημακοπούλου, Κώστα Τσαρτσαρή,elena asimakopoulou, kosta tsartsari