Ένοχος θα δηλώσει γιατρός που έδωσε κεταμίνη στον Μάθιου Πέρι και κατηγορείται για τον θάνατό του

Ο γιατρός Μαρκ Τσάβες, που κατηγορείται για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, αναμένεται να δηλώσει ένοχος, σύμφωνα με ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο Guardian, ο Τσάβες κατέληξε σε συμφωνία με τους εισαγγελείς και θα είναι το τρίτο πρόσωπο που θα δηλώσει ένοχος μετά τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης στον Μάθιου Πέρι. Επίσης,

ο βοηθός του Πέρι παραδέχτηκε ότι τον βοήθησε να προμηθευτεί την κεταμίνη και να του κάνει ένεση και ένας γνωστός του διάσημου ηθοποιού είπε ότι λειτουργούσε ως αγγελιοφόρος και μεσάζων.

Ο ένας από τους δύο γιατρούς που κατηγορούνται σε σχέση με τον θάνατο του Μάθιου Πέρι θα εμφανιστεί την Παρασκευή σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Λος Άντζελες, όπου αναμένεται να δηλώσει ένοχος για συνωμοσία με σκοπό τη διανομή του χειρουργικού αναισθητικού κεταμίνη.

Ο Τσάβες είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών, εάν καταδικαστεί.

Ο Πέρι βρέθηκε νεκρός από τον βοηθό του στις 28 Οκτωβρίου. Ο ιατροδικαστής έκρινε ότι η κεταμίνη ήταν η κύρια αιτία θανάτου. Ο ηθοποιός είχε χρησιμοποιήσει το φάρμακο μέσω του τακτικού του γιατρού ως μέσο αντιμετώπισης της κατάθλιψης, ωστόσο είχε εθιστεί σε αυτή.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα