Ετήσιο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Παιδιατρικής 2024 από τα Νοσοκομεία ΜΗΤΕΡΑ και Metropolitan του Ομίλου HHG

Το Ετήσιο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Παιδιατρικής των Νοσοκομείων ΜΗΤΕΡΑ και Metropolitan του ομίλου HHG θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα, στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2024.

Ησυνάντηση αυτή αποτελεί έναν θεσμό στησυνεχιζόμενη εκπαίδευση και ενημέρωσητων παιδιάτρων,

ενισχύοντας τη γνώσηκαι προάγοντας την κλινική πρακτική μεβάση τις πιο πρόσφατες επιστημονικέςεξελίξεις καθώς και σημαντική ευκαιρίαανταλλαγής απόψεων και εμπειριών μεταξύδιακεκριμένων ομιλητών και συναδέλφων.

Οκ. ΝίκοςΠ. Σπυρίδης,Διευθυντήςτης Παιδιατρικής Κλινικής του ΜΗΤΕΡΑαναφέρει ότι “Ηενημέρωση, η συνεχιζόμενη εκπαίδευση,οι επιστημονικές εξελίξεις και η έρευναστην παιδιατρική αποτελούν βασικάχαρακτηριστικά των κλινικών του ομίλου.Σε αυτά τα πλαίσια το ΜετεκπαιδευτικόΣεμινάριο Παιδιατρικής θα αποτελέσειμια εξαιρετική ευκαιρία για ανταλλαγήαπόψεων μεταξύ των ομιλητών και τωνσυναδέλφων παιδιάτρων. Προσβλέπουμεσε ένα εποικοδομητικό και διαδραστικόδιήμερο και ευελπιστούμε στην ενεργόσυμμετοχή όλων των συνέδρων”.

Ηανάδειξη του ερευνητικού και εκπαιδευτικούέργου των κλινικών του ομίλου HHGαποτελούν σημαντική πτυχή του σεμιναρίουκαθώς παρουσιάζονται καινοτόμεςδραστηριότητες και πρωτοβουλίες πουπροάγουν την παιδιατρική φροντίδα.

Ηεκδήλωση θα μοριοδοτηθεί με 14 ΜόριαΣυνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης(CME/CPDCredits)από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο(Π.Ι.Σ.), αναδεικνύοντας τη σπουδαιότητατης συμμετοχής για την αναβάθμιση τηςγνώσης και της κλινικής πρακτικής.

Γιαπερισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτετην σελίδα του Σεμιναρίου πατώντας εδώ.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα