Γνωρίζοντας την Αθήνα: Κυριακάτικοι περίπατοι από τo Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία -Πώς συμμετέχουμε

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία προσκαλεί τους λάτρεις της ιστορίας της Αθήνας σε μια σειρά Κυριακάτικων περιπάτων στην πόλη.

Με τίτλο «Γνωρίζοντας την Αθήνα: Από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στην Καρδιά της Πόλης» ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Νίκος Βατόπουλος ηγείται των περιπάτων, οδηγώντας τους συμμετέχοντες στα μυστικά του ευρύτερου ιστορικού κέντρου.

Αρχή και τέλος διαδρομής στη Μεγάλη Βρεταννία

Η διαδρομή αγγίζει νεοκλασικά

κτήρια, γειτονιές του Μεσοπολέμου και της ανοικοδόμησης, κεντρικές λεωφόρους και γραφικά δρομάκια, πλατείες και εμβληματικά σημεία της πρωτεύουσας, ξεκινώντας και καταλήγοντας στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι στους δρόμους της Αθήνας, που αναπτύσσεται παράλληλα με το ξενοδοχείο εδώ και ενάμισι αιώνα, προσφέρει μια βαθύτερη κατανόηση της πόλης, συνδυάζοντας την πρόσφατη ιστορική της διαδρομή με τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Περίπατοι θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή, από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τις 6 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης τις 11:00πμ. Η είσοδος είναι ελεύθερη, με προκράτηση θέσης ΕΔΩ

150 χρόνια Μεγάλη Βρεταννία

Από την ίδρυσή του το 1874, το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, αποτελεί τη ναυαρχίδα της ελληνικής φιλοξενίας, γράφοντας, παράλληλα με την εξέλιξη της Αθήνας, τη δική του ιστορία διαχρονικής κομψότητας.

Το 2024, το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γιορτάζει την επέτειο των 150 χρόνων λειτουργίας της με τον πιο λαμπερό τρόπο, προσκαλώντας φιλοξενούμενους και επισκέπτες σε ένα πρόγραμμα από Always Grand εμπειρίες, που ενισχύεται κατά τη διάρκεια του χρόνου με bespoke ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γνωρίζοντας, Αθήνα, Κυριακάτικοι, Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία -Πώς,gnorizontas, athina, kyriakatikoi, xenodocheio megali vretannia -pos