Η αηδιαστική συνήθεια ενός άντρα σε πισίνα που έκανε έξαλλη μια TikToker: «Ξέρω τι είναι αυτός ο ήχος!» [βίντεο]

Μια γυναίκα, η Katy, έκανε πρόσφατα διακοπές στο Ντουμπάι και απολάμβανε μερικές στιγμές χαλάρωσης δίπλα στην πισίνα του θερέτρου όπου διέμενε.

Σε κάποια στιγμή όμως άκουσε έναν γνώριμο ήχο που διέκοψε την ηρεμία της και καθώς άνοιξε τα μάτια της συνειδητοποίησε τι ήταν αυτό και από πού ακουγόταν. Ο ήχος του νυχοκόπτη!

Η μητέρα τριών παιδιών μοιράστηκε την εμπειρία της με ένα βίντεο στο TikTok, εξηγώντας πώς ήρθε αντιμέτωπη με την «αηδιαστική πράξη» ενός άντρα ενώ χαλάρωνε στην ξαπλώστρα της.

Η αντίδραση της γυναίκας στην «αηδιαστική πράξη» δίπλα στην πισίνα

«Ξέρω τι είναι αυτός

ο ήχος, σε παρακαλώ μην τον αφήσεις να είναι αληθινός, κοντά στο σημείο που κάθομαι», σκεφτόταν όπως μοιράστηκε στο viral βίντεο.

«Διαβάζω λοιπόν το βιβλίο μου, αγνοώντας τον ήχο… Αλλά ξέρω ακριβώς τι είναι ο ήχος. Κάποιο βρώμικο γουρούνι κόβει τα νύχια των ποδιών του - λίγα μέτρα μακριά από μένα», εξηγεί.

«Ένας άντρας, ενήλικας, κόβει τα νύχια του δίπλα στην πισίνα. Δεν μπορώ. Πώς είμαι τόσο σοκαρισμένη από τη φύση κάποιων ανθρώπων;», πρόσθεσε.

Αλλά αυτό που έκανε στη συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερο. Στη συνέχεια, ο άνδρας σκέφτηκε τι να κάνει τα κομμένα νύχια του και η λύση του ήταν να τα τινάξει από την πετσέτα του και να πάνε στο πάτωμα γύρω από την πισίνα.

«Βροχή» τα σχόλια

Η γυναίκα δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε και ρώτησε τους ακόλουθούς της αν ήταν η μόνη που το θεωρούσε αηδιαστικό και παράξενο.

«Πείτε μου, σας παρακαλώ, δεν είμαι η μόνη που αηδιάζει εντελώς με αυτό;», είπε. «Σίγουρα το κόψιμο των νυχιών των ποδιών είναι κάτι ιδιωτικό, δεν το κάνεις δίπλα σε δημόσια πισίνα, έτσι;»

Πολλοί από τους ακολούθους της Katy είπαν ότι θα εκνευρίζονταν επίσης αν έβλεπαν κάποιον να το κάνει αυτό δίπλα τους οπουδήποτε δημόσια - όχι μόνο δίπλα σε μια πισίνα ξενοδοχείου.

«Θα ήμουν έξαλλη!» και «Γιατί να επιλέξετε να το κάνετε γύρω από την πισίνα και ΟΧΙ στο δωμάτιό σας;» ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που συνόψιζαν τέλεια την ατμόσφαιρα των σχολίων.

«Όχι, αυτό είναι απολύτως αηδιαστικό. Είναι αρκετά χονδροειδές να βλέπω ένα επίδεσμο να επιπλέει στο νερό, αλλά βλέποντας το αδίστακτο νύχι του ποδιού κάποιου θα με έκανε να μην θέλω να ξαναπατήσω το πόδι μου σε πισίνα», επέμεινε ένας άλλος.

Κάποιος άλλος συμφώνησε: «Θα ήμουν αηδιασμένος από αυτό το είδος συμπεριφοράς. Ενώ η πισίνα και οι ξαπλώστρες μπορεί να είναι ένας κοινόχρηστος χώρος, είναι απλώς ανθυγιεινό. Μάθετε να χρησιμοποιείτε το μπάνιο».

Μια άλλη μαμά είπε ότι θα κλιμάκωνε το ζήτημα: «Θα το ανέφερα στο προσωπικό του ξενοδοχείου, καθώς είναι ένα σημαντικό ζήτημα υγιεινής. Όλοι γνωρίζουμε ότι τα νύχια των χεριών και των ποδιών φιλοξενούν βακτήρια».

«Βρωμερός. Εντελώς φάουλ. Με απολύτως μηδενικό σεβασμό στο περιβάλλον σας ή/και στους ανθρώπους που πρέπει να παρατηρήσουν ή ακόμα και να καθαρίσουν μετά το χάλι σας», είπε.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
TikToker, Ξέρω, [βίντεο],TikToker, xero, [vinteo]