Η Γη της Ελιάς -spoiler: Η επιστροφή της Αντιγόνης στη Μάνη αναστατώνει την οικογένεια Βρεττάκου

Αντίστροφη μέτρηση για τον 4ο κύκλο της σειράς του Mega, «Η Γη της Ελιάς», με τις εξελίξεις να αναμένονται καταιγιστικές στα νέα επεισόδια.

Η δημοφιλής σειρά επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, με τους fans της να ανυπομονούν να παρακολουθήσουν τα όσα θα φέρουν τα πάνω κάτω στις ζωές των αγαπημένων ηρώων, με νέα ζευγάρια να δημιουργούνται, και νέα

πρόσωπα να προκαλούν αναταραχές.

Στα νέαεπεισόδια, η εμφάνιση της Αντιγόνης Βρεττάκου αναστατώνει όλη την οικογένεια,με την ίδια να επιστρέφει αιφνιδιαστικά στη Μάνη με πρόθεση να πει όλη τηναλήθεια στην Αγγελική και να τη διεκδικήσει.

Η Γη της Ελιάς: Αποφασισμένηη Αντιγόνη να διεκδικήσει την Αγγελική

Σύμφωνα μερεπορτάζ του TV24, η ξαφνικήάφιξη της Αντιγόνης στη Μάνη προκαλεί μεγάλη έκπληξη στους Βρεττάκους, με τηνίδια να κρύβει αρχικά τις προθέσεις της.  

Μάνος και Μαρίναενθουσιάζονται με τον ερχομό της, ωστόσο ο Ισίδωρος παραμένει «μαγκωμένος», καθώςστα ταξίδια του στο Λονδίνο προσπαθούσε με κάθε τρόπο να ηρεμήσει την Αντιγόνηστις «εκρήξεις» που είχε και στην απελπισία που έδειχνε για να αποκαλύψει στηνκόρη της ότι αυτή είναι η πραγματική της μητέρα.

Οι φόβοι τουΙσίδωρου επιβεβαιώνονται, με την Αντιγόνη να του αποκαλύπτει σύντομα ότι επέστρεψεστη Μάνη για να πάρει την κόρη της, με εκείνον να προσπαθεί να την αποτρέψει.

Την ίδια ώρα, Μάνοςκαι Μαρίνα που δεν γνωρίζουν τίποτα για τα σχέδια της Αντιγόνης,συμπεριφέρονται απέναντί της με μεγάλη αγάπη και χαρά, ενώ της δίνουν τηνΑγγελική να παίξει μαζί της.

Η Αντιγόνη, απότην πλευρά της, μοιάζει αποφασισμένη να διεκδικήσει την Αγγελική, και προσπαθείνα βρει «συμμάχους» για να πει τον πόνο της, αλλά και για να τη στηρίξουν ότανκαι αν χρειαστεί.

Σύντομα, παίρνει με το μέρος της την Ιουλία, με την οικογένεια των Βρεττάκων να μπαίνει σε δύσκολα μονοπάτια και τις σχέσεις τους να δοκιμάζονται με δυσάρεστες συνέπειες.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα