Η κίνηση της Ιβάνκα που δεν άρεσε καθόλου στον πατέρα της, Ντόναλντ Τραμπ -Πού πήγε και με ποιον

Η Ιβάνκα Τραμπ πήγε με την έφηβη κόρη της σε μια συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στο Μαϊάμι και απόλαυσε τη μουσική βραδιά.

Παρά τη δημόσια αντιπάθεια του πατέρα της και πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για την τραγουδίστρια, η Ιβάνκα επέλεξε να κάνει το χατίρι στην 13χρονη κόρη της.

Η 42χρονη επιχειρηματίας παραβρέθηκε με την κόρη της, Αραμπέλα στη συναυλία Eras Tour στο Hard Rock Stadium το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το Page Six.

Η

πρώην σύμβουλος του προέδρου Τραμπ πήρε την μεγαλύτερη κόρη της και τους φίλους της «για να δουν έναν από τους αγαπημένους καλλιτέχνες της κόρης της», ανέφερε μια πηγή.

Η αγάπη της κόρης της Ιβάνκα Τραμπ για την Τέιλορ Σουίφτ

Η Ιβάνκα είχε δώσει και στο παρελθόν μια γεύση από την αγάπη της κόρης της για την σούπερ σταρ της ποπ τον Ιούλιο, ενώ γιόρταζε τα 13α γενέθλια της έφηβης Αραμπέλα.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία μιας τούρτας γενεθλίων σε σχήμα καρδιάς με τον στίχο από τραγούδι της Σουίφτ, «Τα αγόρια θέλουν αγάπη μόνο αν είναι βασανιστήριο».

Η τούρτα είχε στο εσωτερικό της κόκκινο γλάσο που έμοιαζε με αίμα. Δημοσιεύοντας μια εικόνα του γλυκού στο Instagram, η Ιβάνκα έγραψε στη λεζάντα: «Η καλύτερη τούρτα για την αγαπημένη μου Swiftie».

Το μίσος του Ντόναλντ Τραμπ για την «άτεκνη γατομάνα» Τέιλορ

Η συναυλία έρχεται αφού ο πατέρας της είπε ότι μισεί την 34χρονη Τέιλορ Σουίφτ όταν η ποπ σταρ είπε ότι στηρίζει την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις στην προεδρική κούρσα.

«Μισώ την Τέιλορ Σουίφτ», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Τραμπ στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Truth Social τον περασμένο μήνα.

Έκανε τη δήλωση πέντε ημέρες αφότου η Σουίφτ είπε σε μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram ότι θα ψήφιζε τον Χάρις τον Νοέμβριο. Η Σουίφτ, μάλιστα, υπέγραψε την υποστήριξή της στην Χάρις ως «άτεκνη γατομάνα».

Φωτογραφίες: Instagram

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιβάνκα, Ντόναλντ Τραμπ -Πού,ivanka, ntonalnt trab -pou