Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη για τον χορό Θεοδώρας-Μάθιου Κουμάρ: «Είναι ζεϊμπέκικο, εκείνοι χόρευαν καλαματιανό»

Στον γάμο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Η κόρη του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι το ζευγάρι, στο pre-wedding party, χόρεψε το τραγούδι «Δραπετσώνα» του Μίκη Θεοδωράκη, κάτι που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, δεδομένων και των στίχων του τραγουδιού που αναφέρονται στη φτώχεια.

Η ίδια μίλησε καιγια τη ζωή των παιδιών που μεγαλώνουν με διάσημους γονείς, σημειώνοντας ότι «όλοιεμείς

τα παιδιά των διάσημων μεγαλώνουμε πολύ δύσκολα, νομίζουμε ότι θα γίνουμεσαν τους γονείς μας και τελικά συνήθως είμαστε μέτριοι».

ΜαργαρίταΘεοδωράκη: Δεν με ενόχλησε που Θεοδώρα και Μάθιου Κουμάρ χόρεψαν τη «Δραπετσώνα»

«Τα παιδιά πουγεννιούνται μέσα από διάσημους ανθρώπους νομίζουν ότι θα ακολουθήσουν τα χνάριααυτού του διάσημου πατέρα ή της διάσημης μητέρας. Δυστυχώς, 99,9% δεν τοπετυχαίνουν και είναι ένα μεγάλο τραύμα. Όλοι εμείς τα παιδιά των διάσημωνμεγαλώνουμε πολύ δύσκολα, νομίζουμε ότι θα γίνουμε σαν τους γονείς μας καιτελικά συνήθως είμαστε μέτριοι», είπε αρχικά η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Αναφερόμενη, στη συνέχεια, στα σχόλια για τον χορό της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ στο τραγούδι «Δραπετσώνα» του πατέρα της, η ίδια ξεκαθάρισε ότι: «Αυτά είναι υπερβολές. Καλύτερα που ακούστηκε και το τραγούδι του πατέρα μου. Από χαρά το έβαλαν. Βέβαια είναι ένα ζεϊμπέκικο και εκείνοι το χόρευαν καλαματιανό, αλλά τι να κάνουν, ξένοι άνθρωποι είναι. Αν κάτσεις και σκεφτείς τα λόγια του τραγουδιού, ενώ εδώ μιλάμε για βασιλιάδες, υπάρχει σαρκασμός σε αυτή τη σκηνή. Αλλά δεν πειράζει, ας χαρούν με μια ωραία μουσική. Εμένα δεν με ενόχλησε καθόλου».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα