Η Ολλανδή influencer με το αψεγάδιαστο στιλ -Αποδεικνύει ότι το μίνιμαλ είναι διαχρονικό και κομψό

Η Anouk Yve είναι μια Ολλανδή influencer που έχει κερδίσει την προσοχή της παγκόσμιας σκηνής της μόδας, χάρη στο minimal chic στιλ της.

H Anouk Yve συγκεντρώνει πάνω από 1,4 εκατομμύρια followers στο Instagram. Με καταγωγή από την Ολλανδία, εντυπωσιάζει με το minimal και σικάτο στιλ της, το οποίο χαρακτηρίζεται από τις γήινες αποχρώσεις, τα απλά basics, όπως τζιν, πλεκτά και μονόχρωμα παλτό, τις ίσιες γραμμές και τη χαλαρή εφαρμογή. Η ίδια έχει

λανσάρει το δικό της brand με ζώνες, το Taljé

«Μεγαλώνοντας, ήξερα ότι ήθελα με κάποιον τρόπο να ασχοληθώ με τη μόδα. Πρώτα ήθελα να γίνω μοδίστρα, μετά σχεδιάστρια μόδας, αλλά οι γονείς μου ήθελαν να ασχοληθώ με κάτι που να αοφρά τις πωλήσει, οπότε επέλεξα το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία. Ολοκλήρωσα το πτυχίο μου σχετικά γρήγορα και συνέχισα για το μεταπτυχιακό μου, αλλά το παράτησα στη μέση για να εργαστώ ως υπεύθυνη μάρκετινγκ για πέντε brands τσαντών στην Ολλανδία. Ήμουν 23 ετών και έστηνα το δικό μου τμήμα μάρκετινγκ, όπου ήμουν υπεύθυνη για τα πάντα, από τις δημόσιες σχέσεις και το μάρκετινγκ, έως τη διαφημιστική στρατηγική και τις φωτογραφήσεις -έμαθα πολλά» έχει τονίσει η ίδια σε συνέντευξή της.

Διαβάστε περισσότερα για την Ολλανδή influencer στο Bovary.gr.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολλανδή, -Αποδεικνύει,ollandi, -apodeiknyei