Η Θεοφανία Παπαθωμά μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό από τον Γρηγόρη Πετράκο

Στην προσωπική της ζωή αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Θεοφανία Παπαθωμά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Η γνωστή ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει για τις αλλαγές που έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο στα προσωπικά της, με την ίδια να αρνείται να μπει σε λεπτομέρειες αναφορικά με τον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Πετράκο.

Η Θεοφανία Παπαθωμά, ωστόσο, έκανε λόγο για σχέσεις που συνεχώς επαναπροσδιορίζονται, ανάλογα με την προσωπική εξέλιξη του καθενός.

Θεοφανία Παπαθωμάγια τον χωρισμό της: Οι σχέσεις
μετασχηματίζονται, δεν αλλάζει στην ουσία κάτι

«Στη ζωή μουέρχονται καθημερινά αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Αλλά για κάποιες δεν μιλάω. Οιπροσωπικές σχέσεις επαναπροσδιορίζονται συνεχώς, ανάλογα με την προσωπική μαςεξέλιξη. Οι σχέσεις μετασχηματίζονται, δεν αλλάζει στην ουσία κάτι. Αλλάζει οτρόπος έκφρασης και η δομή, ίσως. Όλοι είμαστε μαζί και συμπορευόμαστε. Ανκατανοήσουμε ότι όλοι εμείς εδώ είμαστε ένα πραγματικά, και ότι δεν υπάρχεικανένα θέμα διαχωρισμού, θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Δεν έχω να χωρίσω κάτιμε κανέναν. Είμαστε ένα. Είμαστε θύματα ενός θεάτρου του παραλόγου. Πρέπει νακρατιόμαστε από το χέρι και ο ένας να βοηθά τον άλλον για να την παλέψουμε», είπεχαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται ότι η είδηση για τον χωρισμό της Θεοφανίας Παπαθωμά από τον Γρηγόρη Πετράκο, μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας, έγινε γνωστή τον Οκτώβριο του 2023.

Οι ίδιοι, θέλοντας να προφυλάξουν την προσωπική τους ζωή και τα παιδιά τους από τα φώτα της δημοσιότητας, έχουν αποφύγει να μιλήσουν ανοιχτά για τον χωρισμό τους, με τον τραγουδιστή να αποκαλύπτει πριν από μερικούς μήνες ότι εξακολουθούν μένουν μαζί.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα