Ιωάννα Τούνη: Έτσι ανακαίνισαν το σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αράχωβα -Το πριν και το μετά

Μια ανακαίνιση στο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αράχωβα έκανε η Ιωάννα Τούνη, με την ίδια να μοιράζεται το αποτέλεσμα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η δημοφιλής influencer πέρασε το Σαββατοκύριακο στην Αράχωβα, παρέα με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη.

Οι τρεις τους επισκέφθηκαν τη μητέρα του συντρόφου της και ολοκλήρωσαν τις αλλαγές που είχαν ξεκινήσει

στο σπίτι τους, με την Ιωάννα Τούνη να δείχνει στους followers της το «πριν» και το «μετά» των παρεμβάσεών της.

Ιωάννα Τούνη: Οιφωτογραφίες και τα βίντεο που «ανέβασε» από την ανακαίνιση στο σπίτι τουσυντρόφου της

«Ένα before & after στα πράγματα που έχουμε φτιάξει στο σπίτι εδώ πέρα, δεν έχουμε τελειώσει ακόμη, θα κάνουμε και άλλα πράγματα. Είμαι του minimal, μου αρέσει πολύ το λευκό, το καινούργιο, το σύγχρονο, αλλά το σπίτι στην Αράχωβα έχει μια ιστορία, έχει vibe παραδοσιακό», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη σε story της στο Instagram.

«Ήθελα να τοκάνουμε λίγο πιο μοντέρνο, φιλόξενο, πιο cozy και σύγχρονο, αλλά να κρατήσουμεόλο το στυλ της γιαγιάς για να μην πάθει καμιά καρδιακή προσβολή η μαμά τουΔημήτρη, αν τα βγάλουμε όλα από εδώ μέσα», πρόσθεσε η ίδια.

Στις σχετικές εικόνες και τα βίντεο που δημοσίευσε, καταγράφεται το «πριν» και το «μετά» της κατοικίας στην Αράχωβα, με την κουζίνα, την τραπεζαρία και το σαλόνι να έχουν διακοσμηθεί με νέα έπιπλα, αλλά και πιο φωτεινά χρώματα στους τοίχους.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιωάννα Τούνη, Δημήτρη Αλεξάνδρου, Αράχωβα -Το,ioanna touni, dimitri alexandrou, arachova -to