Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Οι φωτογραφίες με τον γιο του, Στυλιανό, που ήρθε από την Αμερική για τον γάμο του

Μία ιδιαίτερα χαρούμενη περίοδο στη ζωή του διανύει ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Mega, προ ολίγων ημερών αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή, με τον ίδιο να παντρεύεται τη σύντροφό του, Μαρία Σκοπελίτου, η οποία εργάζεται ως αισθητικός.

Το «παρών» στην ξεχωριστή ημέρα του δημοσιογράφου έδωσε και ο γιος του, Στυλιανός, που είχε αποκτήσει από τον πρώτο γάμο του,

ο οποίος ζει μόνιμα στην Αμερική, ωστόσο επισκέφθηκε την Ελλάδα για να παραστεί στον πολιτικό γάμο του πατέρα του.

ΙορδάνηςΧασαπόπουλος: Οι selfie στο αυτοκίνητο μαζί με τον γιο του

Το απόγευμα της Πέμπτης, 26 Ιουλίου, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες με τον γιο του, με τους δύο τους να δείχνουν πως διασκεδάζουν παρέα.

Στις εν λόγωεικόνες, πατέρας και γιος βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητο και ποζάρουνχαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό, ενώ σε άλλο καρέ, ο γιος του καταγράφεταινα κάνει μια γκριμάτσα, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να τον παρακολουθείχαμογελαστός, φορώντας γυαλιά ηλίου.

Σημειώνεται ότι οΙορδάνης Χασαπόπουλος είχε αναφερθεί στον γιο του σε παλαιότερη συνέντευξη πουείχε παραχωρήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου, μεταξύ άλλων, είχε παραδεχτείότι «λόγω της δουλειάς, για μία πολύ μεγάλη περίοδο δεν είδα τον γιο μου ναμεγαλώνει».  

«Έχω βάρος μέσα μου ότι λόγω δουλειάς για μια πολύ μεγάλη περίοδο δεν είδα τον γιο μου να μεγαλώνει. Νομίζω πως μου το συγχωρέσε, το έχουμε συζητήσει. Ασχολείται με τα οικονομικά τώρα, όχι με τη δημοσιογραφία- χτύπα ξύλο. Είμαι περήφανος γιατί είναι “σκυλί του πολέμου”», είχε πει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιορδάνης Χασαπόπουλος, Στυλιανό, Αμερική,iordanis chasapopoulos, styliano, ameriki