Λιμνοχώρι Φλώρινας: Στη ΜΕΘ 48χρονος μετά τις αναθυμιάσεις από καλοριφέρ ξενοδοχείου -Είχε ανοίξει τον Σεπτέμβριο

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται ένας 48χρονος μετά το σοβαρό περιστατικό με αναθυμιάσεις σε ξενοδοχείο στο Λιμνοχώρι Φλώρινας, του οποίου ο ιδιοκτήτης συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, τα άτομα που βρισκόταν στο ξενοδοχείο μόλις άναψαν τα καλοριφέρ ένιωσαν ξαφνική αδιαθεσία, μην μπορώντας να πάρουν ανάσα, πιθανότατα από διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα.

Άμεσα κλήθηκαν το ΕΚΑΒ,

η Πυροσβεστική και η Αστυνομία που μετέφεραν τα 14 άτομα σε νοσοκομεία της περιοχής.

Ένα 50χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας, όπου διασωληνώθηκε, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Κοζάνης, όπου νοσηλεύεται στην ΜΕΘ.

Είχε επισκεφτεί την περιοχή της Φλώρινας για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο, ενώ σε καλή κατάσταση νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους αλλά τέσσερα άτομα. Οι υπόλοιποι παραμένουν στο Νοσοκομείο της Φλώρινας.

Σύμφωνα με το ΕΚΕΠΥ Βορείου Ελλάδος οι ηλικίες όλων των ατόμων που νοσηλεύονται από το περιστατικό στο Λιμνοχώρι είναι άνω των 25 ετών. Από αυτούς 9 διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Φλώρινας, οι τέσσερις στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, ενώ ένα άτομο διακομίσθηκε διασωληνωμένο στην Κοζάνη.

Σύντομα το εξιτήριο για τα 9 άτομα που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Φλώρινας

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από Διοικητή 4ης ΥΠΕ Δ. Τσαλικάκη, τα 9 άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Φλώρινας θα πάρουν σε λίγη ώρα εξιτήριο. Επίσης τα 5 άτομα που μεταφέρθηκαν στην Πτολεμαΐδα οι 4 βρίσκονται στην βραχεία νοσηλεία και θα βγουν σε λίγο, ενώ το ένα άτομο διακομίσθηκε στη ΜΕΘ της Κοζάνης.

Φλώρινα-Λιμνοχώρι: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου συνελήφθη για παράβαση του ποινικού κώδικα περί σωματικής βλάβης και σωματικής βλάβης απο αμέλεια, ενώ την προανάκριση για τα ακριβή αίτια της διαρροής έχει αναλάβει το ΑΤ Αμυνταίου.

Σημειώνεται ότι το ξενοδοχείο όπου σημειώθηκε η διαρροή είχε εγκαινιαστεί μόλις πριν από ένα μήνα.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λιμνοχώρι Φλώρινας, ΜΕΘ 50χρονος, -Είχε, Σεπτέμβριο,limnochori florinas, meth 50chronos, -eiche, septemvrio