Μαίρη Κατράντζου: Σπάνια κοσμική εμφάνιση σε παραμυθένιο VIP πάρτι στην Τοσκάνη [εικόνες]

Μια σπάνια κοσμική εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της έκανε η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου, σε ένα πάρτι -υπερπαραγωγή για τα γενέθλια φίλης τους, στην Τοσκάνη.

Στις εικόνες πουκυκλοφόρησαν μέσω social media καταγράφεται το παραμυθένιο σκηνικό πουέμοιαζε βγαλμένο από ταινία, με παράσταση από καλλιτέχνες σε ξυλοπόδαρα, ένατραπέζι -«έργο τέχνης» που εκτεινόταν επί δεκάδες μέτρα προκειμένου ναφιλοξενήσει

τους πολυάριθμους καλεσμένους, αλλά και performance καλλιτεχνικής κολύμβησης από τηνεθνική ομάδα της Ιταλίας.

Μαίρη Κατράντζου:Με την οικογένειά της και φίλους σε πάρτι -υπερπαραγωγή  

Μεταξύ των όσων,εντυπωσιακών, έλαβαν χώρα στη διάρκεια του διήμερου εορτασμού που έγινε σεκάστρο της Τοσκάνης, και η παρασκευή της γιγαντιαίας τούρτας για την εορτάζουσαενώπιον των καλεσμένων, ενώ μικροί και μεγάλοι καταγράφηκαν να διασκεδάζουναπολαμβάνοντας τα δρώμενα.

Η Μαίρη Κατράντζου έδωσε το «παρών» παρέα με τον καθηγητή πανεπιστημίου σύζυγό της, Μάριο Πολίτη, ενώ σε κάποιες φωτογραφίες polaroid που «ανέβηκαν» στα social media βλέπουμε και τη σχεδιάστρια με τον γιο της.

Η σχεδιάστρια μόδας, κατεγράφη χαμογελαστή να ποζάρει και στο πλευρό φίλης της, αποκαλύπτοντας πως επέλεξε μία floral δημιουργία για τη μία ημέρα του πάρτι, και ένα κατακόκκινο φόρεμα για την άλλη.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαίρη Κατράντζου, Σπάνια, VIP,mairi katrantzou, spania, VIP