Μάριος Φραγκούλης για το τροχαίο που είχε: Προσπαθήσαμε να σώσουμε ένα γατάκι, έπαθα κάταγμα στο στέρνο

Στο ατύχημα που είχε στην αρχή του καλοκαιριού, το οποίο τον ταλαιπώρησε για αρκετό καιρό και τον ανάγκασε να ακυρώσει εμφανίσεις του, αναφέρθηκε ο Μάριος Φραγκούλης.

Ο διακεκριμένοςΈλληνας τενόρος βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», μετον ίδιο να μιλάει, μεταξύ άλλων, για το τροχαίο ατύχημα που είχε προ μερικώνμηνών.

«Αυτό τοκαλοκαίρι ήμουν στο σπίτι μου. Είχα πάθει ένα ατύχημα στην αρχή τουκαλοκαιριού. Προσπαθήσαμε να σώσουμε ένα γατάκι, που βρέθηκε στη μέση τουδρόμου, και η κοπέλα που οδηγούσε έκανε μια απότομη κίνηση…

Το σώσαμε τογατάκι, αλλά χτυπήσαμε σε ένα αυτοκίνητο και στο κράσπεδο του δρόμου», είπεαρχικά ο σπουδαίος ερμηνευτής.

«Χτύπησα πάραπολύ στο στέρνο, είχα κάταγμα και έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο και να μείνωακίνητος για λίγο καιρό. Δόξα τω θεώ είμαι πάρα πολύ καλά, αλλά τότε δυστυχώςματαιώσαμε τις συναυλίες με τη Γιώτα Νέγκα», εξήγησε ο ίδιος, προσθέτοντας ότιτο ατύχημα έλαβε χώρα στην επιστροφή του από το πάρτι για τα γενέθλια του ΤάκηΖαχαράτου.

«Ήταν τα γενέθλια του Τάκη Ζαχαράτου, πήγαμε σε ένα πάρτι, τραγουδήσαμε στο πιάνο, περάσαμε πάρα πολύ καλά, και στην επιστροφή έγινε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάριος Φραγκούλης.

ΜάριοςΦραγκούλης: Το τροχαίο ατύχημα και η ακύρωση των εμφανίσεών του

Υπενθυμίζεται ότι η είδηση για τον τραυματισμό του Μάριου Φραγκούλη είχε γίνει αρχικά γνωστή από την εταιρεία παραγωγής των συναυλιών του.

Λίγες ημέρες αργότερα, σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μάριος Φραγκούλης ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους για την αγάπη τους στο πρόσωπό του, ενημερώνοντας, παράλληλα, ότι «η ανάρρωση θα πάρει αρκετό καιρό».

Σε άλλη του ανάρτηση στο Instagram, ο ίδιος κατέγραφε τον εαυτό του κατά την έβδομη ημέρα που είχε καθηλωθεί στο κρεβάτι, εξηγώντας στους followers του ότι «μάλλον χρειάζομαι άλλες 6-7 εβδομάδες ακόμα».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάριος Φραγκούλης, Προσπαθήσαμε,marios fragkoulis, prospathisame