Μασαχουσέτη: Ταύρος το έσκασε καθ’ οδόν προς το σφαγείο, προκάλεσε καραμπόλα σε αυτοκινητόδρομο κι επιτέθηκε σε αστυνομικό [ βίντεο]

Επίθεση σε αστυνομικό εξαπέλυσε ένας ταύρος βάρους σχεδόν 600 κιλών, αφού προηγουμένως είχε προκαλέσει ατύχημα σε αυτοκινητόδρομο στη Μασαχουσέτη.

Ο ταύρος οργίστηκε και το έσκασε τηνώρα που τον φόρτωναν σε φορτηγό μεπροορισμό ένα σφαγείο, σύμφωνα με δελτίοΤύπου του αστυνομικού τμήματος τουΡέινχαμ. Στη συνέχεια το τεράστιο ζώοπέρασε μέσα από ηλεκτροφόρα σύρματα,πήδηξε ένα ανάχωμα ύψους 1,80 μ., βγήκεστον διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο495 κι άρχισε να τρέχει προκαλώντας μιακαραμπόλα τριών οχημάτων στον, προτούτον εντοπίσουν σε μια λίμνη

αστυνομικοίκαι εργαζόμενοι στην κτηνοτροφικήμονάδα, από την οποία είχε δραπετεύσει.

Σύμφωνα με την αστυνομία «ο ταύρος κολύμπησε με επιθετικές διαθέσεις προς την όχθη, όπου βρίσκονταν οι αστυνομικοί» με έναν εξ’ αυτών να τραβά το υπηρεσιακό του όπλο και να πυροβολεί το ζώο, αλλά μάταια. Βλέποντας τον ταύρο να ορμά προς το μέρος του ο αστυνομικός πυροβόλησε αρκετές ακόμη φορές και μία από τις σφαίρες πέτυχε το ζώο στο πόδι και το τραυμάτισε.

Το όπλο του αστυνομικού δεν ήταν αρκετόισχυρό για να γίνει ευθανασία στον ταύροκαι τότε επενέβη ο ιδιοκτήτης τηςκτηνοτροφικής μονάδας με το κυνηγετικότου όπλο. «Όταν ξεκινάς τη βάρδια σουσίγουρα δεν σκέφτεσαι ότι θα αντιμετωπίσειςέναν οργισμένο ταύρο βάρους 600 κιλών,αλλά οι αστυνομικοί μας κατάφεραν ναχειριστούν αποτελεσματικά την κατάστασηκαι να αποτρέψουν περαιτέρω τραυματισμούςκαι καταστροφές», δήλωσε ο επικεφαλήςτου αστυνομικού τμήματος του Ρέινχαμ,Ντέιβιντ ΛαΠλάντε.

Ένας από τους τραυματισμένους οδηγούς των οχημάτων, που ενεπλάκησαν στην καραμπόλα διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα