Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του Αντίνοου Αλμπάνη -Με ανανεωμένο look ο ηθοποιός [βίντεο]

Μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του αποφάσισε να κάνει μετά από καιρό ο Αντίνοος Αλμπάνης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram.

Ο δημοφιλής ηθοποιός τα τελευταία χρόνια είχε υιοθετήσει ένα look με σχετικά μακρύ μούσι, το οποίο, ομολογουμένως, του πήγαινε πολύ.

Ωστόσο, ο ίδιος αποφάσισεπλέον να το αποχωριστεί, και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τηναλλαγή στην εμφάνισή του.

ΑντίνοοςΑλμπάνης: Ξύρισε εντελώς το μούσι του μετά από καιρό

Συγκεκριμένα, σεβίντεο που δημοσίευσε

στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Πέμπτης, 19/09, οΑντίνοος Αλμπάνης καταγράφεται τη στιγμή που, μετά από καιρό, αποχωρίζεται τομούσι του.

Στο σχετικό clip, ο ηθοποιός κάθεται σε μία καρέκλα ενώτον ξυρίζουν στα παρασκήνια κάποιου γυρίσματος, με μία γυναικεία φωνή, προφανώςτου ατόμου που τραβούσε το βίντεο, να του κάνει εγκωμιαστικά σχόλια για το νέοτου look.

«Είσαι κούκλος,δείχνεις 10 χρόνια νεότερος, και ακόμη πιο όμορφος», ακούγεται να λέει η γυναικείαφωνή βλέποντας το αποτέλεσμα.

«Τρίχες», έγραψε από την πλευρά του ο Αντίνοος Αλμπάνης στη λεζάντα του σχετικού post του, με τους followers του να τον αποθεώνουν στα σχόλια για την αλλαγή στην εμφάνισή του.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεγάλη, Αντίνοου Αλμπάνη -Με, [βίντεο],megali, antinoou albani -me, [vinteo]