Ο Έλον Μασκ σχολιάζει (ξανά), έκπληκτος, την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα θέλησε να σχολιάσει για ακόμα μια φορά ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ.

Μετά τα σχόλιά του περί «πληθυσμιακής κατάρρευσης» της χώρας μας, ο CEO της Tesla και τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου σχολίασε εκ νέου στο «Χ» ανάρτηση που επικαλούμενη δημοσίευμα της express γράφει ότι ο πληθυσμός

της Ελλάδας θα μειωθεί απότομα έως και κατά 25% έως το 2070 - πολύ περισσότερο από τον μέσο όρο της ΕΕ που είναι 4%.

Έλον Μασκ: Πω πω, σχεδόν διπλάσιος ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν σε σχέση με τα μωρά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα

Ειδικότερα, ο Έλον Μασκ, αναδημοσίευοντας την ανάρτηση-δημοσίευμα της express σχολίασε έκπληκτος: «Πω πω, σχεδόν διπλάσιος ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν σε σχέση με τα μωρά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα».

Η αρχική ανάρτηση έγινε από τον 30χρονο Ιδρυτή Εταιρειών και Επενδυτή Mario Nawfal που λογίζεται ως μια «εξέχουσα διαδικτυακή προσωπικότητα».

Δείτε την ανάρτηση του Έλον Μασκ:

H πρώτη φορά που ο Έλον Μασκ αναφέρθηκε στην υπογεννητικότητα της Ελλάδας

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη φορά που ο Έλον Μασκ αναφέρθηκε στη χώρα μας, αναδημοσίευσε ανάρτηση χρήστη, στην οποία αναφερόταν ότι η Ελλάδα απειλείται με «πληθυσμιακή κατάρρευση», καθώς «οι ξαφνικοί θάνατοι αυξάνονται και η γονιμότητα πέφτει».

Η υπογεννητικότητα είναι ένα αδιαμφισβήτο γεγονός για τη χώρας μας, εντούτοις το σχόλιο του Μασκ βασίζεται σε ένα αμφιλεγόμενο δημοσίευμα, το οποίο συνέδεε ευθέως το ελληνικό πρόβλημα με τα «επιβλαβή» εμβόλια κατά της Covid-19.

Το δημοσίευμα το οποίο αναπαρήγαγε τότε ο Μασκ ανέφερε: «H καρδιακή ανεπάρκεια, τα εγκεφαλικά επεισόδια, οι θρομβώσεις και η εμφάνιση καρκίνου σε υγιείς νέους ανθρώπους έχουν προκαλέσει την εκτόξευση των ποσοστών θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε νέους άνδρες και γυναίκες έχουν προκαλέσει την κατακρήμνιση του δείκτη γεννήσεων, καθώς καταγράφεται ο χαμηλότερος αριθμός γεννήσεων εδώ και σχεδόν έναν αιώνα».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα