Ο Γιάννης Ρέτσος αναλαμβάνει πρόεδρος στο ΙΟΒΕ -Δείτε το Δ.Σ.

Τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών - ΙΟΒΕ αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Ρέτσος, με απόφαση του Δ.Σ. του Ιδρύματος.

Ο κ. Ρέτσοςαναλαμβάνει καθήκοντα μετά την ολοκλήρωσητης θητείας του κ. Παναγιώτη - Αριστείδη(Τάκη) Θωμόπουλου, ο οποίος υπηρέτησετο ΙΟΒΕ από τη θέση του προέδρου τατελευταία 4 χρόνια και τον οποίο σύσσωμοτο ΔΣ ευχαρίστησε για την πολύτιμηπροσφορά του.

Ο νέος πρόεδροςτου ΙΟΒΕ

είναι πτυχιούχος της ΝομικήςΣχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών καικάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από τοCornell University στη διοίκηση ξενοδοχείων, μεειδίκευση στο Hospitality Real Estate Finance. Είναιο Διευθύνων Σύμβουλος και από τουςβασικούς μετόχους της εταιρείας ElectraHotels & Resorts.

Έχει διατελέσειστο παρελθόν πρόεδρος του ΣυνδέσμουΕλληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων(Σ.Ε.Τ.Ε.), πρόεδρος της ΠανελλήνιαςΟμοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και Πρόεδροςτης Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών - Αττικής- Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ). Παράλληλα, είναιμέλος του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζαςτης Ελλάδος από το 2020.

Στη συνεδρίασησχηματίστηκε το νέο Προεδρείο του ΙΟΒΕμε την εκλογή των κάτωθι:

Γκίκας Χαρδούβελης, Α' ΑντιπρόεδροςΔημήτρης Παπαλεξόπουλος, Β' ΑντιπρόεδροςΠάνος Παπάζογλου, Γ' ΑντιπρόεδροςΚατερίνα Καρατζά, ΓραμματέαςΙωάννης Μάνος, Σύμβουλος Προέδρου σε Θέματα Στρατηγικής Ανάπτυξης-Ταμίας

ΓενικόςΔιευθυντής του Ιδρύματος είναι οΚαθηγητής του Οικονομικού ΠανεπιστημίουΑθηνών κ. Νίκος Βέττας.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Ρέτσος, ΙΟΒΕ -Δείτε, Δ Σ,giannis retsos, iove -deite, d s