Ολυμπιακός: Στο Δημοτικό Θέατρο με ανοιχτό πούλμαν οι τροπαιούχοι Ευρώπης -Χιλιάδες οπαδοί αποθεώνουν τους παίκτες

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ζουν ιστορικές στιγμές, μετά τη κατάκτηση του Conference League, νικώντας την ιταλική Φιορεντίνα με 1 - 0 με το «χρυσό» γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 116′ λεπτό της παράτασης.

Το ανοιχτό πούλμαν των κυπελλούχων Ευρώπης έφτασε στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά

στις 4:33 τα ξημερώματα, όπου τους χειροκρότησε πλήθος κόσμου, οι οποίοι έκαναν τη νύχτα μέρα για το ιστορικό επίτευγμα της ομάδας τους.

Στο Δημοτικό Θέατρο έφτασε και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, λίγο πριν τις 04:30 και αμέσως γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο.

Χιλιάδες οπαδοί των κυπελλούχων Ευρώπης κατέκλυσαν το κέντρο του Πειραιά για να υποδεχτούν το ανοιχτό πούλμαν με τους θριαμβευτές.

«Κάναμε έναν άθλο, σας ευχαριστώ όλους. Να αγαπάτε αυτή την ομάδα με την καρδιά σας», είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης από την εξέδρα που είχε στηθεί στο Δημοτικό Θέατρο και υπό τους ήχους το «We are the champions» σήκωσε το ευρωπαϊκό κύπελλο.

Όλοι μαζί τραγούδησαν «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» με τους παίκτες να υποκλινονται στους οπαδούς τους.

Συγκλονιστικές εικόνες από τους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχουν κάνει κατακόκκινο τον Πειραιά.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε νωρίτερα στη Λεωφόρο Συγγρού και συνοδεία των φίλων της ομάδας και ξεκίνησε για το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η Συγγρού κατακλύστηκε από τους οπαδούς της ομάδας που περίμεναν εκεί τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του.

Στο σημείο αυτό αποβιβάστηκαν από το πούλμαν της ομάδας και επιβιβάστηκαν στο ανοιχτό λεωφορείο που τους μετέφερε στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά.

Στη θέα των παικτών, αλλά και του βαρύτιμου τροπαίου, επικράτησαν εικόνες πανικού.

Τα καπνογόνα έκαναν τη νύχτα – μέρα, ενώ πολλά κατέληξαν και σε χέρια παικτών, όπως των Ροντινέι, Γιόβετις, οι οποίοι έγιναν ένα με τον κόσμο.

Τα συνθήματα οπαδών και παικτών ήταν συνεχή, με τα μάτια όλων στην κούπα.

Κοσμοπλημμύρα μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, αποθεώνουν τους κυπελλούχους Ευρώπης, παίκτες του Ολυμπιακού, με τους υπολογισμούς να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 200.000 άτομα.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Δημοτικό Θέατρο, Ευρώπης -Χιλιάδες,olybiakos, dimotiko theatro, evropis -chiliades