Παρελθόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ - Η ανακοίνωση της ομάδας

Παρελθόν αποτελεί πλέον για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Έρικ Τεν Χαγκ, μετά από 2,5 χρόνια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον Ρουντ φαν Νίστελροϊ να αναλαμβάνει προσωρινά νέος προπονητής.

Ο Ολλανδός προπονητής απολύθηκε μετά την ήττα 2-1 από τη Γουέστ Χαμ, η οποία άφησε τη Γιουνάιτεντ στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League.

Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σε ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται ότι: «Ο Έρικ τεν Χαγκ

αποχώρησε από τον ρόλο του ως προπονητής της πρώτης ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανδρών. Ο Έρικ διορίστηκε τον Απρίλιο του 2022 και οδήγησε τον σύλλογο σε δύο εγχώρια τρόπαια, κατακτώντας το Carabao Cup το 2023 και το FA Cup το 2024. Είμαστε ευγνώμονες στον Έρικ για όλα όσα έκανε κατά τη διάρκεια της θητείας του μαζί μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο μέλλον. Ο Ρουντ φαν Νίστελροϊ θα αναλάβει την ομάδα ως προσωρινός προπονητής, υποστηριζόμενος από την τρέχουσα προπονητική ομάδα, ενώ θα προσληφθεί μόνιμος προπονητής».

Σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα, η Γιουνάιτεντ ήθελε να δώσει χρόνο στον πρώην προπονητή του Άγιαξ να προσαρμοστεί στη νέα αθλητική δομή. Όμως, τα πρόσφατα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις δεν κρίθηκαν αρκετά καλά, παρά το γεγονός ότι δόθηκαν οι πόροι για να πετύχει.

Οι εικασίες σχετικά με την αποχώρηση του Τεν Χαγκ πυροδοτήθηκαν όταν ο μειοψηφικός ιδιοκτήτης του συλλόγου, σερ Τζιμ Ράτκλιφ, δεν έδινε καμία διαβεβαίωση σχετικά με το μέλλον του Ολλανδού στις αρχές Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρελθόν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τεν Χαγκ -,parelthon, mantsester giounaitent, ten chagk -