Πάτρα: Η στιγμή που δύο αστυνομικοί δέχονται επίθεση από ομάδα 30 Ρομά [βίντεο]

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται στο «φως» από την επίθεση που δέχτηκαν δύο αστυνομικοί στην Πάτρα από ομάδα αποτελούμενη από 30 Ρομά.

Το περιστατικόέλαβε χώρα αργά το απόγευμα της Πέμπτηςστην Παραλία Πατρών, με την αστυνομίανα προχωρά αρχικά σε 5 προσαγωγές, οιδύο εκ των οποίων μετατράπηκαν σεσυλλήψεις.

Πάτρα: Οαστυνομικός έλεγχος που οδήγησε στηνεπίθεση

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας αστυνομικός επιχείρησε να κάνει έλεγχο σε διερχόμενο πεζό που ήταν Ρομά.

Ο άνδραςφέρεται να αρνήθηκε τον έλεγχο

καιάρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα νασυγκεντρωθούν στο σημείο περίπου 30ακόμη Ρομά, οι οποίοι επιτέθηκαν τόσοστον αστυνομικό που επιχειρούσε ναδιενεργήσει τον έλεγχο, όσο και σεδεύτερο αστυνομικό που ήταν στο σημείο.

Οι δύοαστυνομικοί ζήτησαν άμεσα ενισχύσεις,και στο σημείο έσπευσαν και άλλεςδυνάμεις της ΕΛΑΣ που περιπολούσαν στηνευρύτερη περιοχή, με την κατάσταση νααποκλιμακώνεται μετά από λίγη ώρα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με τον έναν εξ αυτών να φέρει τραύματα από δαγκωματιές που κατάφερε στο χέρι του ένας από τους Ρομά.

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλούν και τα σχετικά πλάνα που δημοσίευσε ο ΣΚΑΪ, με το οργισμένο πλήθος να καταγράφεται να επιτίθεται στους αστυνομικούς.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα, 30 Ρομά [βίντεο],patra, 30 roma [vinteo]