Πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας για τα Special Olympics Hellas

Τα Special Olympics Hellas με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουν την απόκτηση της Πιστοποίησης του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO EN 9001:2015.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για τη διαχείριση της ποιότητας, το οποίο σχεδιάστηκε προκειμένου να βελτιώσει τον τρόπο λειτουργίας του Οργανισμού και να διασφαλίσει τη βιωσιμότητά του.

Το πρότυπο ISO EN9001:2015 αποτελεί το πιο διαδεδομένο διεθνέςπρότυπο παγκοσμίως. Η

ανάπτυξη καιεφαρμογή του αποτέλεσε μέρος τουστρατηγικού σχεδιασμού του Οργανισμούγια το έτος 2023 - 2024, το οποίο ολοκληρώθηκεμε επιτυχία, και έρχεται να επιβεβαιώσειτην δέσμευση των SpecialOlympicsHellasνα παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες,διατηρώντας ένα επίπεδο ποιότητας πουικανοποιεί τόσο τους ωφελούμενους όσοκαι τους εργαζόμενους.

Τα σημαντικότερα οφέληαπό την εφαρμογή του ΣυστήματοςΔιαχείρισης Ποιότητας περιλαμβάνουντην ενδυνάμωση της αξιοπιστίας και τηςεικόνας του Οργανισμού, διασφαλίζονταςτην εμπιστοσύνη σε ωφελούμενους,εθελοντές και συνεργάτες, καθώς και τηνεξασφάλιση παροχής υπηρεσιών υψηλήςποιότητας, διασφαλίζοντας τη μέγιστηικανοποίηση όλων των εμπλεκόμενων.Επιπλέον, η εφαρμογή του ISO συμβάλλειστην πληρέστερη κατανόηση των σχετικώννομοθετικών πλαισίων και απαιτήσεωνπου διέπουν τη λειτουργία των SpecialOlympics.Τέλος, η πιστοποίηση αυτή ενισχύειπεραιτέρω τις ευκαιρίες συνεργασίαςμε φορείς του δημοσίου και του ιδιωτικούτομέα.

Η υιοθέτηση του ΣυστήματοςΔιαχείρισης Ποιότητας λειτουργεί ωςένα υποστηρικτικό εργαλείο για τηβέλτιστη οργάνωση και διαχείριση τωνδραστηριοτήτων του Οργανισμού,διασφαλίζοντας παράλληλα τη βιωσιμότητα,και συνεχή βελτίωσή του.

Ο διεθνώς αναγνωρισμένοςΦορέας Πιστοποίησης TÜV Hellas, μέλος τουΟμίλου TÜV Nord, προσέφερε αφιλοκερδώς τιςυπηρεσίες του στα Special Olympics Hellas,συμβάλλοντας αποφασιστικά στη διαδικασίαπιστοποίησης. Από την πλευρά της, η κα.Μαρία Αγαπητού, HeadofManagementSystems,εξέφρασε τη δέσμευση της εταιρείας γιασυνέχιση της συνεργασίας στο μέλλον,επιδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τηνισχυρή κοινωνική ευαισθησία της TÜVHellas. Επίσης, καθοριστική υπήρξε η συμβολήτης συμβουλευτικής εταιρείας Excellence &Lean, η οποία παρείχε δωρεάν τις υπηρεσίεςτης καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίαςπιστοποίησης.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, Special Olympics Hellas,pistopoiisi systimatos diacheirisis poiotitas, Special Olympics Hellas