Ποιοι πήγαν στη συναυλία το Στινγκ στο Ηρώδειο [εικόνες]

Δύο sold out συναυλίες στο Ηρώδειο έδωσε ο διεθνούς φήμης Άγγλος τραγουδιστής, Sting, μαγεύοντας για μία ακόμη φορά το ελληνικό κοινό, και ταξιδεύοντάς το με τις διαχρονικές επιτυχίες του.

Ο διάσημος καλλιτέχνης βρέθηκε για μία ακόμη φορά στην Ελλάδα, για δύο εμφανίσεις στο Ηρώδειο, την Παρασκευή και το Σάββατο, 5 και 6 Ιουλίου αντίστοιχα, με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών»

για να απολαύσει live μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του, όπως τα Fields of Gold, Roxanne, Every Breath You Take, Message in a Bottle κ.ά..

Sting: Η εμφάνισητου Eric Burdon επί σκηνής και οι επώνυμοι πουέδωσαν το «παρών» στις δύο συναυλίες του

Ο θρυλικός τραγουδιστής ενθουσίασε το ελληνικό κοινό με την εμφάνισή του, ενώ επιφύλασσε και μία έκπληξη για τους Έλληνες fans του, με τον Eric Burdon να ανεβαίνει στο πλευρό του στη σκηνή και τους δύο τους να δέχονται το πιο θερμό χειροκρότημα.

Στη συναυλία έδωσε το «παρών» και πλήθος επωνύμων, μεταξύ αυτών οι Γιώργος Θεοφάνους με τη σύζυγό του, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Σταύρος Θεοδωράκης, Ελένη Δουνδουλάκη, κ.ά., με τον φωτογραφικό φακό του NDP να τους καταγράφει χαμογελαστούς.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα