Πώς είναι σήμερα η Αυστραλή breakdancer που έγινε viral στους Ολυμπιακούς -Εντελώς διαφορετική

Η breakdancer Raygun, που έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο πριν λίγους μήνες, έκανε μια εκπληκτική νέα εμφάνιση.

Η Αυστραλή το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Rachael Gunn, έγινε viral παγκοσμίως κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Ντυμένη με μια αυστραλιανή αθλητική φόρμα που παρέπεμπε

περισσότερο σε στολή κρίκετ παρά στα ρούχα που φορούν οι breakdancers, η Raygun πήδηξε σαν καγκουρό και σύρθηκε στο πάτωμα σαν φίδι σε μια περφόρμανς που δεν εντυπωσίασε τους κριτές και έγινε αντικείμενο χλεύης παγκοσμίως.

Η breakdancer ποζάρει για περιοδικό

Την Πέμπτη, η breakdancer φαινόταν εντελώς διαφορετική στο εξώφυλλο του Stellar Magazine για το οποίο πόζαρε φορώντας ένα στενό γαλάζιο φόρεμα. «Δεν με καταστρέψατε. Δεν τα καταφέρατε. Θα υπερασπιστώ αυτό που έκανα», φαίνεται να δήλωσε στο περιοδικό η breakdancer.

Υπενθυμίζεται ότι η Raygun ηττήθηκε σε όλους τους γύρους στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Παρόλα αυτά βγήκε η Νο. 1 breakdancer στον κόσμο, ενώ δεν πλησίασε καν κοντά στα μετάλλια. Με αφορμή το Halloween μάλιστα, Αυστραλοί στήνουν σκελετούς με ρούχα παρόμοια με αυτά που φόρεσε στους Ολυμπιακούς στις αυλές τους.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα