Σαμαρά, Καρύδη και Κωνσταντινίδου προσπαθούν να ανέβουν πάνω σε SUP -Το επικό βίντεο

Ένα χιουμοριστικό και άκρως καλοκαιρινό βίντεο μοιράστηκε με τους followers της η Ευγενία Σαμαρά, παρέα με τις Σμαράγδα Καρύδη και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η δημοφιλής ηθοποιός, μετά τις πρόσφατες διακοπές της στο Καστελόριζο από όπου δημοσίευσε σειρά άκρως εντυπωσιακών φωτογραφιών της, βρέθηκε στην Αίγινα, όπου συνάντησε τη Σμαράγδα Καρύδη και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Οι τρεις τους είχαντην ευκαιρία να περάσουν κάποιο χρόνο παρέα, και να απολαύσουν μαζί το μπάνιο τουςστη

θάλασσα, από όπου και το βίντεο που «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμόστο Instagram η ΕυγενίαΣαμαρά το απόγευμα της Δευτέρας, 19/08.

Ευγενία Σαμαρά: Τοχιουμοριστικό βίντεο από τη θάλασσα μαζί με τη Σμαράγδα Καρύδη και την ΕλισάβετΚωνσταντινίδου

Στο εν λόγω clip, οι τρεις αγαπημένες ηθοποιοί επιχειρούννα ανέβουν σε ένα SUP, μεστόχο τους να καταφέρουν να βρεθούν πάνω στη σανίδα και οι τρεις, ταυτόχρονα.

Το εγχείρημα,ωστόσο, αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολο, με τις τρεις γυναίκες να δυσκολεύονταινα κρατήσουν την ισορροπία τους και να πέφτουν συνεχώς στη θάλασσα, και τις αλλεπάλληλεςπροσπάθειές τους να χαρίζουν άφθονο γέλιο.

Τελικά, οι τρεις τους μοιάζουν να τα καταφέρνουν, ωστόσο ανεβάζοντας το… επίπεδο δυσκολίας, και θέλοντας, πλέον, να σταθούν όρθιες πάνω στο SUP, καταλήγουν εκ νέου στη θάλασσα.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, μάλιστα, είναι «εξοπλισμένη» και με σωσίβιο, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο, με τη Ρούλα Ρέβη, μεταξύ άλλων, να αναρωτιέται στα σχόλια: «Με σωσίβιο η κοπέλα;».  

Αρκετοί ήταν και εκείνοι που ανακάλεσαν διάφορες αστείες στιγμές της δημοφιλούς σειράς «Στο παρά πέντε», με την «Ντάλια» και τη «Ζουμπουλία» να βρίσκονται τώρα αντιμέτωπες με... νέες περιπέτειες.

«Αποκλειστικά πλάνα από την προετοιμασία των ολυμπιακών αγώνων του LAέους», έγραψε με χιούμορ η Ευγενία Σαμαρά στη λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία απέσπασε δεκάδες χιλιάδες likes μέσα σε λίγες ώρες.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα