Σοκ στην Τουρκία: 18χρονος με ναζιστικά σύμβολα και μάσκα με ζωγραφισμένο κρανίο μαχαίρωσε 5 άτομα έξω από τζαμί [βίντεο]

Σοκ προκαλεί στην Τουρκία η επίθεση με μαχαίρι κατά περαστικών από έναν 18χρονο που έφερε ναζιστικά εμβλήματα και φορούσε κράνος, μάσκα με ζωγραφισμένο κρανίο και «αλεξίσφαιρο γιλέκο».

Οπλισμένος με μεγάλο μαχαίρι ο 18χρονος αναμετέδωσε live μέσω της πλατφόρμας Χ την επίθεση στον κήπο έξω από τζαμί στο Εσκισεχίρ της βορειοδυτικής Τουρκίας.

Στη διάρκεια του φρικιαστικού βίντεο ο δράστης δεν ξεστόμισε την παραμικρή κουβέντα, ενώ ακουγόταν μόνον η ανάσα του καθώς έτρεχε στο πάρκο, σε έναν σιδηροδρομικό

σταθμό και τους γύρω δρόμους μαχαιρώνοντας όποιον έβρισκε μπροστά του.

Προσοχή! Οι εικόνες στο βίντεο είναι σκληρές!

Αστυνομικοί κατάφεραν τελικά ναακινητοποιήσουν τον 18χρονο και να τονθέσουν υπό κράτηση. Πέντε άνθρωποιτραυματίστηκαν, αν και ο ενημερωτικόςιστότοπος Eskisehir Durum ανεβάζειτον αριθμό τους σε επτά. Αρκετά από ταθύματα ήταν ηλικιωμένοι άνδρες, στουςοποίους ο δράστης επιτέθηκε αιφνιδιαστικάαπό πίσω.

Ο 18χρονος μιμείτο χαρακτήρα videogame

«Ο δράστης έφερε περιβολή παρόμοιαμε χαρακτήρα βιντεοπαιχνιδιού, τσεκούριπερασμένο στη μέση, αλεξίσφαιρο γιλέκο,κράνος και μάσκα», ανέφερε το ίδιο τοπικόμέσο ενημέρωσης.

Σε φωτογραφίες που τράβηξεο ίδιος διακρίνεται με να φοράειγυαλιά προστασίας πάνω από τη μάσκατου. Άλλοι τουρκικοί ενημερωτικοίιστότοποι ανέφεραν ότι ο 18χρονος έφερεστο στήθος κα το ναζιστικό σύμβολο του«μαύρου ήλιου», αποτελούμενο από τρειςσβάστικες.

Ο νεαρός δεν φώναξε ούτε ανέφερε κάποιο κίνητρο για την επίθεση που εξαπέλυσε, ανέφερε η εφημερίδα Cumhuriyet, σύμφωνα με την οποία «είχε επηρεαστεί από πολεμικά βιντεοπαιχνίδια».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκ, Τουρκία, 18χρονος, [βίντεο],sok, tourkia, 18chronos, [vinteo]