Σπαρταριστή Βίκυ Σταυροπούλου: Μου έφυγε η γόβα, έκανε τρεις στροφές και χτύπησε μια κυρία στην πρώτη σειρά

Ενα αστείο περιστατικό από παλαιότερη παράστασή της περιέγραψε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Με αφορμή τη νέα -τρίτη- θεατρική σεζόν της πετυχημένης παράστασης Μπαμπάδες με Ρούμι, η Βίκυ Σταυροπούλου -εκ των πρωταγωνιστών- μίλησε στην κάμερα του Πάμε Δανάη για την φετινή παράσταση.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τους ‘’Μπαμπάδες με ρούμι’’ γιατί είναι μια παράσταση συνεχώς γεμάτη από κόσμο. Είναι μια λαϊκή κωμωδία της οποίας η υπόθεση αφορά μια οικογένεια που συναντιέται επειδή ο πατέρας είναι στα ‘’τελευταία’’ του. Κάθε φορά

πριν την παράσταση προσεύχομαι. Στο καμαρίνι μου έχω φωτογραφίες της κόρης μου Δανάης για γούρι. Πολλές φορές πάνω στη σκηνή συμβαίνει κάποιο σαρδάμ. Εγώ γελάω και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης τσαντίζεται», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου και στο σημείο εκείνο θυμήθηκε ένα τρομερό περιστατικό από το παρελθόν: «Μια φορά στο θέατρο ‘’Εμπορικόν’’ έκανα τη ‘’χαριτωμένη’’, μου έφυγε η γόβα, έκανε τρεις στροφές και χτύπησε μια κυρία στην πρώτη σειρά»! Περιέγραψε και ένα ακόμη περιστατικό λέγοντας «θυμάμαι όταν υποδυόμουν την ‘’τρελή σαραντάρα’’ μια κυρία με ρωτούσε κατά τη διάρκεια της παράστασης πως αδυνάτισα έτσι».

Η Βίκυ Σταυροπούλου περιγράφει το περιστατικό με τη... γόβα που έφυγε

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σπαρταριστή Βίκυ Σταυροπούλου, Μου,spartaristi viky stavropoulou, mou