Συγκλονίζει η σύντροφος του Λίαμ Πέιν: «Θα είμαστε για πάντα μαζί» -Είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν

Η σύντροφος του Λίαμ Πέιν είπε ότι σχεδίαζαν να παντρευτούν τον επόμενο χρόνο, σε δήλωσή της μία εβδομάδα μετά το θάνατό του.

Ο πρώην σταρ των One Direction πέθανε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, αφού έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του ξενοδοχείου Casa Sur.

Η Κέιτ Κάσιντι, η οποία βρισκόταν στην Αργεντινή με τον Πέιν μέχρι δύο ημέρες πριν από τον θάνατό

του, έγραψε στο Instagram: «Πριν από μερικές εβδομάδες καθόμασταν έξω σε ένα όμορφο βράδυ, ζώντας τη ζωή μας μαζί. Κρατάω το σημείωμά σου κοντά μου, παρόλο που μου είπες να μην το κοιτάξω. Έλεγε ''εγώ και η Κέιτ θα παντρευτούμε μέσα σε ένα χρόνο/αρραβωνιασμένοι & μαζί για πάντα 444''».

«Θα είμαστε μαζί για πάντα, αλλά όχι όπως είχαμε σχεδιάσει» λέει η σύντροφος του Λίαμ Πέιν

«Λίαμ, ξέρω ότι θα είμαστε μαζί για πάντα, αλλά όχι με τον τρόπο που είχαμε σχεδιάσει. Θα είσαι πάντα μαζί μου. Έχω αποκτήσει έναν φύλακα άγγελο».

Η Αμερικανίδα influencer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρόσθεσε: «Η καρδιά μου είναι συντετριμμένη με τρόπους που δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια».

«Εύχομαι να μπορούσες να δεις τον τεράστιο αντίκτυπο που είχες στον κόσμο, ακόμα και αν αυτός μοιάζει τόσο σκοτεινός αυτή τη στιγμή. Έφερες τόση ευτυχία και θετικότητα σε όλους - εκατομμύρια θαυμαστές, την οικογένειά σου, τους φίλους σου και κυρίως εμένα. Είσαι τόσο απίστευτα αγαπητός».

«Είσαι -γιατί δεν μπορώ να πω ήσουν- ο καλύτερος φίλος μου, ο έρωτας της ζωής μου και όλοι όσοι σε άγγιξαν ένιωσαν το ίδιο ξεχωριστά με εμένα. Η ενέργειά σου ήταν μεταδοτική, φωτίζοντας κάθε δωμάτιο στο οποίο έμπαινες».

«Τίποτα από όλα αυτά δεν μοιάζει αληθινό και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τη νέα πραγματικότητα που δεν σε έχω εδώ. Αγωνίζομαι να καταλάβω πώς θα ζήσω σε έναν κόσμο χωρίς εσένα στο πλευρό μου. Μαζί, γίναμε ξανά παιδιά, βρίσκοντας πάντα χαρά στα πιο μικρά πράγματα».

«Λίαμ, είχες την πιο ευγενική ψυχή και το πιο διασκεδαστικό πνεύμα. Νιώθω σαν να έχασα το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μου. Δεν μπορώ να φανταστώ μια μέρα χωρίς το γέλιο και την αγάπη σου. Έφερες τόσο πολύ φως στη ζωή μου».

Το ζευγάρι ήταν σε σχέση για δύο χρόνια.

Η Κάσιντι επέστρεψε στο σπίτι της από την Αργεντινή δύο ημέρες πριν από τον θάνατο του πρώην αστέρα των One Direction.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονίζει, Λίαμ Πέιν, -Είχαν,sygklonizei, liam pein, -eichan