Σοκάρει το τροχαίο στην Κρήτη με τους τρεις νεκρούς νεαρούς -Πώς έγινε, βαριά τραυματισμένη η 22χρονη

Θλίψη έχει προκαλέσει το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον ΒΟΑΚ στα Χανιά με τρεις νέους ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, στο ύψος της γέφυρα του Γαλατά.

Σεβαριά κατάσταση νοσηλεύεται μία κοπέλαστη ΜΕΘ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Πώς συνέβη το τροχαίο - Μάχη για τη ζωή της δίνει μια 22χρονη

Τα δύο αγόρια έχασαν τη ζωή τους ακαριαία, ο τρίτος νεαρός, παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε στο νοσοκομείο

Χανίων στο τμήμα επειγόντων περιστατικών. Όλοι τους ήταν ηλικίας από 16 έως 20 ετών. Η κοπέλα 22 ετών που δίνει μάχη για τη ζωή της, βρίσκεται σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου Γιώργο Μπέα, σε πολύ βαριά κατάσταση.

Πρόκειταιγια τραγωδία που έχει συγκλονίσει τηντοπική κοινωνία, η οποία βλέπει τοναριθμό των νεκρών από τροχαία δυστυχήματανα αυξάνει διαρκώς. Όλα συνέβησαν, όταντο Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο έναςνεαρός, προσπάθησε σύμφωνα με μαρτυρίεςνα πραγματοποιήσει προσπέραση, χάθηκεο έλεγχος και μετά από πρόσκρουση στορείθρο της οδικής αρτηρίας, συγκρούστηκεπλαγιομετωπικά με τουριστικό VAN το οποίομετέφερε 16 τουρίστες. Πληροφορίες κάνουνλόγο για μη χρήση των ζωνών ασφαλείαςμε αποτέλεσμα ο ένας νεαρός να βρεθείεκτός οχήματος.  
 
Τις ακριβείςσυνθήκες του δυστυχήματος εξετάζει τοανακριτικό της Τροχαίας Χανίων. 

Οι νεαροί, από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια. Στο σημείο μετέβησαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η πυροσβεστική και η τροχαία, για τον απεγκλωβισμό, τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και τον καθαρισμό του οδοστρώματος.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραγωδία, Κρήτη, Τρεις, 22χρονη,tragodia, kriti, treis, 22chroni