Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ μετακομίζουν στην Πορτογαλία -Ποιους διάσημους θα έχουν γείτονες

Έχουν ήδη εκπληκτικά σπίτια στην Ιταλία και στη Γαλλία, αλλά ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ θα μπορούσαν να προσθέσουν άλλο ένα ευρωπαϊκό καταφύγιο στο εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο ακινήτων τους αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Λέγεται ότι ο 63χρονος ηθοποιός και η 46χρονη σύζυγός του, δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εξετάζουν ακίνητα στην Πορτογαλία.

Ο Τζορτζ και η Αμάλ ενδιαφέρονται για την αγαπημένη στην «αφρόκρεμα», παραθαλάσσια πόλη Melides, περίπου μισή

ώρα με το αυτοκίνητο από την πρωτεύουσα Λισαβόνα.

Πιο συγκεκριμένα, έχουν στο στόχαστρό τους μια πολυτελή κατοικία στο αποκλειστικό θέρετρο, CostaTerra Golf and Ocean Club.

Το εξαιρετικά ιδιωτικό περιφραγμένο συγκρότημα είναι ένα κτήμα που αποτελείται από περισσότερα από 300 σπίτια και είναι επίσης το μέρος όπου ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ λέγεται ότι κυνηγούν ενεργά ένα σπίτι για να το προσθέσουν στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων τους.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ διαμένουν στο Montecito της Καλιφόρνια με τα δύο τους παιδιά: τον πρίγκιπα Archie, πέντε ετών, και την πριγκίπισσα Lilibet, τριών ετών. Η οικογένεια ζει σε ένα σοβαρά εντυπωσιακό σπίτι μεσογειακού στιλ με πολλά υπνοδωμάτια, πισίνα και εκτεταμένους κήπους.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της MailOnline, το βασιλικό ζεύγος επιθυμεί να έχει μια βάση στην Ευρώπη και τα εντυπωσιακά αξιοθέατα της CostaTerra τους ταιριάζουν.

Οι βασιλικοί γείτονες των Clooney στην ηλιόλουστη Πορτογαλία

Αν οι Clooneys υπογράψουν για ένα σπίτι στις Melides, τότε ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν θα είναι οι μόνοι βασιλικοί γείτονές τους.

Η ξαδέρφη του Χάρι, η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της Τζακ Μπρούκσμπανκ μετακόμισαν στην Πορτογαλία το 2022 και τώρα ζουν εκεί στο σούπερ ιδιωτικό συγκρότημα με τους δύο γιους τους, τον Αύγουστο, τριών ετών, και τον Έρνεστ, ενός έτους. Ωστόσο, εξακολουθούν να έχουν μια βρετανική βάση στο παλάτι του Κένσινγκτον.

Οι Clooneys είναι εξοικειωμένοι και με τα δύο βασιλικά ζευγάρια. Η Amal και ο George παρακολούθησαν τον γάμο των Sussex στο Windsor το 2018 και, τον επόμενο χρόνο, η Amal παρευρέθηκε στο baby shower της Meghan στη Νέα Υόρκη.

Εν τω μεταξύ, ο Τζακ εργαζόταν ως πρεσβευτής μάρκας για την εταιρεία τεκίλας του χολιγουντιανού ηθοποιού, Casamigos. Κατά σύμπτωση, ο επιχειρηματικός εταίρος του George στην Casamigos, Michael Meldman, διευθύνει επίσης την Discovery, τη μητρική εταιρεία της CostaTerra, για την οποία ο Τζακ εργάζεται τώρα στο τμήμα πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Εν τω μεταξύ, η περιοχή είναι γνωστή για την προσέλκυση πελατείας της υψηλής κοινωνίας, με τη Nicole Kidman και τη Scarlett Johansson να πιστεύεται ότι έχουν επίσης σπίτια στην περιοχή.

Οι Κλούνεϊ στην Ευρώπη

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι εδώ και χρόνια κάτοικος Ευρώπης. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αγόρασε ένα σπίτι στο Laglio, στη λίμνη Κόμο, το 2002. Το ιταλικό σπίτι, γνωστό ως Villa Oleandra, αξίζει σήμερα περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με τη Wall Street Journal.

Κατέχει επίσης μια ξεχωριστή θέση στην ερωτική ιστορία του ζευγαριού, καθώς, πίσω στο 2012, ο George φιλοξένησε ένα δείπνο πάρτι στο οποίο η Amal παρευρέθηκε συνοδεύοντας έναν κοινό φίλο. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει λίγο αργότερα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Πιο πρόσφατα, εγκαταστάθηκαν στη Γαλλία. Όπως και ο κολλητός του Brad Pitt, ο George και η σύζυγός του Amal αποφάσισαν να επενδύσουν σε έναν εντυπωσιακό πύργο αξίας 8,3 εκατομμυρίων δολαρίων στην όμορφη Προβηγκία.

Με το όνομα Domaine Le Canadel, το σπίτι βρίσκεται σε έναν εκπληκτικό αμπελώνα του 18ου αιώνα στην υπέροχα γραφική πόλη Brignoles.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα