Ζευγάρι στη Νέα Υόρκη «ψάρεψε» σε λίμνη χρηματοκιβώτιο με 100.000 δολάρια με τη βοήθεια μαγνήτη! [βίντεο]

Άφωνο έμεινε ένα ζευγάρι στη Νέα Υόρκη που είχε βγει για «ψάρεμα» μεταλλικών αντικειμένων με τη βοήθεια ισχυρού μαγνήτη, όταν ανέσυρε από το βυθό λίμνης ένα χρηματοκιβώτιο, που περιείχε περίπου 100.000 δολάρια σε μετρητά.

Ο Τζέιμς Κέινκαι η Μπάρμπι Αγκοστίνι έριξαν στη λίμνητου πάρκου Φλάσινγκτ Μίντοους Κορόναστο Κουίνς της Νέας Υόρκης ένα σκοινί,στο οποίο είχαν δέσει έναν ισχυρόμαγνήτη, το απόγευμα της περασμένηςΠαρασκευής 31 Μαϊου.

Και φανταστείτετην έκπληξή τους όταν ανέσυραν

τοχρηματοκιβώτιο! Κατάφεραν να το ανοίξουνκαι βρήκαν μέσα τα μετρητά σε δεσμίδεςτων 100 δολαρίων, μολονότι τα χαρτονομίσματαείχαν διαβρωθεί από το νερό.

Το ασυνήθιστο χόμπι των κυνηγών θησαυρών

Σε συνέντευξήτου στο δίκτυο NY1 της ΝέαςΥόρκης ο Τζέιμς Κέιν είπε ότι ξεκίνησετο χόμπι του αυτό στη διάρκεια τηςπανδημίας της Covid-19, αφούσκέφτηκε ότι θα μπορούσε να ριχτεί στοκυνήγι θησαυρών χωρίς να χρειάζεταινα ξοδέψει πολλά χρήματα για εξοπλισμό.

Το ψάρεμα μεμαγνήτη περιλαμβάνει απλώς την ρίψηενός σχοινιού με έναν ισχυρό μαγνήτηστο νερό με την ελπίδα της ανάκτησηςμεταλλικών αντικειμένων.

Ουδείς περίμενε,ωστόσο, ότι θα «ψάρευε» ένα χρηματοκιβώτιοκαι μάλλον γεμάτο με μετρητά.

«Το τραβήξαμεέξω και μέσα είχε δύο στοίβες απόεκατοδόλαρα», είπε ο Κέιν.

Το ζευγάρι ανέφερετο εύρημά του στο αστυνομικό τμήμα τηςΝέας Υόρκης και τους είπαν ότι τα μετρητάδεν συνδέονται με κάποιο έγκλημα καιότι δεν υπήρχε τρόπος να εντοπιστεί οαρχικός ιδιοκτήτης του χρηματοκιβωτίου,ως εκ τούτου τους επέτρεψαν να τοκρατήσουν.

«Δεν μπορούσανα το πιστέψω», είπε η Αγκοστίνι. «Έμειναάναυδη».

Το ζευγάρι είπε ότι δεν έχει ξαναβρεί χρηματοκιβώτιο, αλλά στις μέχρι τώρα έρευνές τους με μαγνήτη έχουν ανασύρει διάφορα αντικείμενα, από παλιά όπλα και χειροβομβίδες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, μέχρι μια μοτοσικλέτα, ξένα νομίσματα και κοσμήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα