5 πολύτιμα έλαια για τα μαλλιά σας

09:14 9/3/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Η καθημερινότητα της γυναίκας σήμερα απαιτεί πιο εντατική περιποίηση τόσο σε πρόσωπο και σώμα όσο και στα μαλλιά. Οι καιρικές συνθήκες, οι βαφές, το styling και τα εργαλεία του είναι αυτά που κάνουν τα μαλλιά μας να μην αρκούνται σε ένα απλό λούσιμο και ένα conditioner.

Χρειάζονται πιο εντατική φροντίδα, ανάλογα πάντα με τον τύπο μαλλιών που έχει η καθεμία και τις ανάγκες του. Άλλες χρειάζονται extra ενυδάτωση, άλλες αναδόμηση, άλλες ανάκτηση της χαμένης λάμψης τους. Απλά βρείτε τι είναι αυτό που χρειάζονται τα μαλλιά σας και περιποιηθείτε

τα με το κατάλληλο προϊόν.

Αυτό που σίγουρα χρειάζεται όλες να κάνετε είναι να χρησιμοποιείτε ένα λαδάκι, ειδικό για τα μαλλιά, πριν τ καθιερωμένο styling. Είμαι σίγουρη ότι όλες έχετε ένα hair oil στο μπάνιο σας, επομένως κάντε τη χρήση που πρέπει. Εφαρμόστε το σε νωπά μαλλιά, πριν το στέγνωμα με το σεσουάρ. Αν χρησιμοποιήσετε σίδερο ισώματος τότε, φροντίστε να βάλετε ένα λαδάκι στα μαλλιά που να τα προστατεύει από τη θερμότητα. Παρακάτω θα βρείτε τα 5 super ενυδατικά και προστατευτικά hair oils της αγοράς για να διαλέξετε το δικό σας.

Extra tip: Και μην ξεχνάτε, λίγο πριν φύγετε το πρωί από το σπίτι πάρτε στα χέρια σας μία μικρή ποσότητα από το λαδάκι και περάστε το στις άκρες για περισσότερη λάμψη!

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Kérastase Elixir Ultime για λεπτά μαλλιά. Αναδομεί, προστατεύει, θρέφει και χαρίζει λάμψη ακόμα και στα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Gliss Hair Repair 6 Miracles Oil Essence από τη Schwarzkopf. Ένα λαδάκι που περιποιείται, ενυδατώνει και επανορθώνει τα μαλλιά, προστατεύοντας τα από τη θερμότητα.

Δείτε περισσότερα Galleries

L’Oreal Professionnel Liss Unlimited Blow-Dry για λείανση και προστασία ακόμα και των πιο ατίθασων μαλλιών.

Δείτε περισσότερα Galleries

Moroccanoil Light Oil Treatment για λεπτά και βαμμένα μαλλιά. Χαρίζει άμεσα λάμψη, θρέψη και ενυδάτωση στις αδύναμες τρίχες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Pantene Argan Dry Oil για μαλλιά λαμπερά και μεταξένια.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: hair oils, ενυδάτωση μαλλιών, λαδάκια μαλλιών, λαμπερά μαλλιά, μαλλιά, περιποίηση μαλλιών

Keywords
Τυχαία Θέματα