7 tips για μία επιτυχημένη αλλαγή στο μπάνιο

09:47 4/2/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Το μπάνιο του σπιτιού με το πέρασμα του χρόνου σίγουρα θα χρειαστεί κάποια αλλαγή, είτε λόγω παλαιότητας είτε λόγω κακής διαρρύθμισης. Επομένως για μία επιτυχημένη ανανέωση υπάρχουν ορισμένες λεπτομέρειες που καλό θα ήταν να υπολογίσετε πριν από μία μικρή μέχρι μία ριζική αλλαγή. Οι οικονομικές λύσεις είναι πάντα αυτές που συμφέρουν, όμως καλό θα ήταν να μην αποτελέσουν το μοναδικό σας κριτήριο. Δείτε 7 tips που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε τι πραγματικά πρέπει να αλλάξετε και που να επενδύσετε τα περισσότερα χρήματα.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ
ΕΠΟΜΕΝΗ >

Αν επιθυμείτε μία μικρή αλλαγή τότε προσθέστε ένα elegant φωτιστικό και μερικά stylish διακοσμητικά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Σε περίπτωση που το μπάνιο είναι μικρό και παρόλα αυτά έχετε μπανιέρα αντικαταστήστε την με ένα walk in shower για να δείξει αμέσως μεγαλύτερος ο χώρος.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν το πάτωμα έχει καταστραφεί, τότε αλλάξτε το με ένα πιο ανθεκτικό επιλέγοντας έναν ουδέτερο τόνο για να ταιριάζει με το υπόλοιπο decor.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για μία extra δόση στιλ τοποθετήστε έναν statement καθρέφτη, που θα μεταμορφώσει το χώρο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Σε περίπτωση που ήρθε η στιγμή για νέα πλακάκια, προτιμήστε το γκρι ματ χρώμα και ένα ανθεκτικό υλικό για περισσότερη διάρκεια στο χρόνο αλλά και για να μην το βαρεθείτε ποτέ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν το προβληματικό σημείο είναι η οργάνωση και αποθήκευση τότε τοποθετήστε μία σχάρα για τις πετσέτες και ένα καλάθι για για τα άκρως απαραίτητα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα είδη υγιεινής πρέπει να είναι ανθεκτικά στο χρόνο για αυτό καλό θα ήταν να επενδύσετε λίγα χρήματα παραπάνω σε ποιοτικά υλικά.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: αλλαγή, μπάνιο, χρηματα

Keywords
Τυχαία Θέματα