Back up plan: Γιατί πρέπει να έχετε ένα backless top στη ντουλάπα σας

Παιχνιδιάρικα και όσο sexy πρέπει, τα backless φορέματα και tops είναι η πιο θηλυκή προσθήκη που μπορείτε να κάνετε στη γκαρνταρόμπα σας. Ιδανικά ακόμα και για το πρωί, ανάλογα με το πώς θα τα συνδυάσετε ώστε να βγουν πιο casual, αλλά και υπέροχη λύση για μια εντυπωσιακή βραδινή έξοδο, ένα backless item θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στην πλάτη σας!

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Επιλέξτε ένα backless sweater και «στολίστε» την πλάτη σας με ένα φουλάρι ή ένα διακριτικό κόσμημα για το λαιμό. Ό,τι πιο chic για τα πρωινά σας looks.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια ολόσωμη monochrome φόρμα θα γίνει αυτόματα πιο ενδιαφέρουσα εάν διαθέτει μια backless λεπτομέρεια. Κομψό και sexy ταυτόχρονα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα top με άνοιγμα στο κάτω μέρος που θα αποκαλύπτει λίγο δέρμα θα δώσει την πιο διακριτική sexy πινελιά στο στιλ σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα girly φορέματα γίνονται αμέσως πιο stylish και funky όταν διαθέτουν κάποιο ενδιαφέρον άνοιγμα στην πλάτη. Μπορείτε μάλιστα να επιχειρήσετε να δημιουργήσετε περίεργα κοψίματα με κάποια DIY τεχνική, για ακόμα πιο μοναδικό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα απλό μαύρο φόρεμα σε backless στιλ θα δώσει αμέσως έναν glamorous τόνο στο look σας. Ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε, μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο πιο cool τρόπος για να αναδείξετε το αγαπημένο σας λευκό πουκάμισο είναι να το φορέσετε backwards, αφήνοντας ανοιχτά μερικά κουμπιά προκειμένου να δώσετε έμφαση στην πλάτη σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα loose πουλόβερ εκτός από εντυπωσιακό είναι και πρακτικό, αφού θα σας κρατήσει ζεστή μέχρι να φύγουν και οι τελευταίες κρύες μέρες της Άνοιξης.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα maxi dress μπορεί να γίνει πολύ πιο playful όταν είναι σε backless στιλ. Συνδυάστε με ένα ενδιαφέρον αξεσουάρ όπως μια τσάντα με ωραίο μοτίβο και θα κλέψετε τις εντυπώσεις της βραδιάς.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: backless, cool style, sexy look, Street Style, styling tips, κομψό look, πουκάμισο, χαλαρές εμφανίσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα