Soleil Collection: Η καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ του TOM FORD

Η αντιηλιακή Collection Tom Ford Summer 2015 αιχμαλωτίζει τον αισθησιασμό του καλοκαιριού. Μάτια να σιγοκαίουν σε απαλούς τόνους ή μεταλλικές αποχρώσεις, ενώ τα μάγουλα λάμπουν με μια φωτεινή ζεστασιά. Ολοκληρώνοντας την σαγηνευτική εικόνα, το Shimmering Body Oil του Tom Ford καλύπτει το δέρμα με χρυσό φως.

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ
> EYE AND CHEEK COMPACT

Η νέα έκδοση του Tom Ford Eye & Cheek Compact σε Pink Glow παρουσιάζει τρεις σκιές ματιών και δύο ρουζ για την δημιουργία ενός αισθησιακού look. Τα μάτια είναι απαλά σκούρα με πέπλο από χρυσό βιολετί ενώ τα μάγουλα είναι τονισμένα με ροζ χρυσό και ενισχυμένα με ένα ζωηρό, δαμασκηνί ρουζ.

Δείτε περισσότερα Galleries CREAM CHEEK COLOR

Το Tom Ford Cream Cheek Color σε Pink Sand φωτίζει αμέσως το πρόσωπο για μια υγιής λάμψη και μια φυσική έκρηξη χρώματος. Η περλέ, ροδακινή απόχρωση δίνει στα μάγουλα μια πανέμορφη λάμψη και ένα εκπληκτικό φωτεινό τελείωμα.

Δείτε περισσότερα Galleries CREAM AND POWDER EYE COLOR

Το νέο Tom Ford Cream and Powder Eye Color ταιριάζει τις δύο πολυπόθητες φόρμουλες σε μια για την δημιουργία ενός λαμπερού και σέξι καλοκαιρινού look. Η μεταλλική κρεμώδης σκιά σε χρώματα Naked Bronze, Black Oyster, Golden Peach και Midnight Sea γλιστράει στα βλέφαρα ενώ η λαμπερή πούδρα κάνει πιο έντονο το look με shimmer. Η κάθε απόχρωση μπορεί να φορεθεί μόνη της ή μαζί με τις υπόλοιπες, χαρίζοντας διαφορετικά τελειώματα και looks.

Δείτε περισσότερα Galleries LIP COLOR SHEER

Το Lip Color Sheer σε Skinnydip, Rose Soleil, Sweetspot και Paradiso χαρίζει ένα λαμπερό χρώμα για να κολακεύσει το ηλιοκαμένο δέρμα. Η ημιδιαφανής φόρμουλα περιέχει μια μείξη από ενυδατικούς παράγοντες, Βιταμίνη C και Ε, βούτυρο καριτέ και άλλα φυσικά έλαια για να δώσει απλόχερα στα χείλη έντονη ενυδάτωση.

Δείτε περισσότερα Galleries BRONZING POWDER

Ο Tom Ford παρουσιάζει το εμβληματικό Bronzing Powder σε χρυσή από ελεφαντόδοντο συσκευασία σε μεγάλο και μικρό μέγεθος, πιο φορητό και ιδανικό για ταξίδια. Ενισχύει την επίδραση του Tom Ford signature look δημιουργώντας ένα αισθαντικό ηλιοκαμένο πρόσωπο με την μεταξένια ελαφριά πούδρα σε αποχρώσεις Terra και Gold Dust.

Δείτε περισσότερα Galleries SHIMMERING BODY OIL

Το νέο Tom Ford Shimmering Body Oil δημιουργεί την εντύπωση ενός λαμπερού δέρματος και δελεάζει όλες τις αισθήσεις με το σαγηνευτικό άρωμα του. Το μεταξένιο αυτό λάδι φωτίζει το δέρμα και το σαγηνευτικό άρωμά του είναι τόσο ακαταμάχητο όσο το πρώτο μαύρισμα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: bronzer, Shimmering Body Oil του Tom Ford, Soleil Collection TOM FORD, Tom Ford Beauty, καλοκαιρινό μακιγιάζ

Soleil Collection 2015 του TOM FORD διατίθεται αποκλειστικά στο Attica στο Golden Hall.

Keywords
Τυχαία Θέματα