Top 5: Αξέχαστες ατάκες στα Oscars

Τα Oscars κοντεύουν και βρήκαμε την ευκαιρία να κάνουμε αναδρομή όχι μόνο στις red carpet εμφανίσεις -τις οποίες αγαπάμε- αλλά και σε στιγμές που θα θυμόμαστε αν όχι για πάντα σίγουρα για πολλά ακόμα χρόνια. Ατάκες ευφυείς, χιουμοριστικές, συναισθηματικές αλλά και ευχαριστήριες από αγαπημένους ανθρώπους του κινηματογράφου. Σίγουρα την ώρα που παίρνεις κανείς στα χέρια του το πιο ποθητό αγαλματάκι για έναν ηθοποιό οι σκέψεις σίγουρα είναι πολλές κι όσες εξωτερικεύονται μερικές φορές κάνουν τόσο αίσθηση που θα αφήνουν τη δική τους

πινελιά στην λαμπερή ιστορία των Oscars.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Meryl Streep

“Όταν λένε το όνομά μου νομίζω ότι ακούω τη μισή Αμερική να λέει, “Γιατί αυτή ξανά;”. Η ηθοποιός είπε αυτή την ατάκα την ώρα που έπαιρνε στα χέρια της το 3ο αγαλματάκι για το Oscar ‘Α γυναικείου ρόλου που της χάρισε η ερμηνεία της στην ταινία “Iron Lady”.

Octavia Spencer

“Ευχαριστώ την Ακαδημία που με έβαλε να συνυπάρξω με τον πιο hot άνδρα της βραδιάς”. Ο λόγος ήταν για τον Christian Bale, ο οποίος της έδωσε το Oscar B’ γυναικείου ρόλου.

Sharmeen Obaid Chinoy

“ Όλες τις γυναίκες του Πακιστάν που μάχεστε για αλλαγή, μην παρατάτε τα όνειρά σας. Αυτό είναι για εσάς.” Ένα συγκινητικό σχόλιο την ώρα που κράτησε στα χέρια της το Oscar καλύτερου ντοκιμαντέρ για το “Saving Face”.

Christopher Plummer

“Είσαι μόλις 2 χρόνια μεγαλύτερός μου, αγαπητέ. Πού ήσουν τόσα χρόνια;”. Ο πιο ηλικιωμένος νικητές στην ιστορία των Oscars με μία πετυχημένη αυτοσαρκαστική ατάκα. Στην ηλικία των 82 κέρδισε το Oscar για τον Β’ ανδρικό ρόλο και αστειεύτηκε… με την ηλικία του και αυτή του θεσμού.

Michel Hazanavicius

“Ενέπνευσες την ταινία και ήσουν η ψυχή της. Ευχαριστώ που υπήρχες στην ταινία και που υπάρχεις στη ζωή μου”. O σκηνοθέτης με αυτό τον τρόπο ευχαρίστησε την σύζυγό του Berenice Bejo, όταν κέρδισε το Oscar καλύτερης σκηνοθεσίας για την ταινία “The Artist”.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα