Κλασσικό decor με funky πινελιές

Το mix & match αντίθετων διακοσμητικών στιλ είναι μία τάση που συχνά χρησιμοποιεί το decor. Oι χώροι αποκτούν ιδιαίτερο χαρακτήρα, ενώ δε δείχνουν ποτέ βαρετοί. Ένας από τους πιο συνήθεις συνδυασμούς, είναι αυτός του κλασσικού με το μοντέρνο και πιο συγκεκριμένα με τις funky πινελιές. Πως γίνεται όμως αυτό; Σε περίπτωση που το design του σπιτιού σας είναι κλασσικό, προσθέστε έντονα χρώματα είτε με έπιπλα, είτε με υφάσματα ή ακόμα και στους τοίχους. Μία ακόμα ενδιαφέρουσα

ιδέα είναι εντάξετε στη διακόσμηση μοντέρνα στοιχεία όπως ένα cofee table, ένα indystrial φωτιστικό ή έπιπλα με σύγχρονο design. Οι παρακάτω εικόνες θα σας δώσουν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για να ανανεώσετε ή ακόμα και να βελτιώσετε τη διακόσμηση σας.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Μία μικρή funky πινελιά με τους πίνακες τα μαξιλάρια και το βάζο είναι αρκετή για να προσδώσετε ξεχωριστό χαρακτήρα στο χώρο σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το κλασσικό design αποκτά ενδιαφέρον με τις μοβ πινελιές, τα floral prints στα υφάσματα και το μοντέρνο πολυέλαιο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Σε ένα κλασσικό decor μπορείτε να προσθέσετε λίγα φλούο χρώματα για μία πιο μοντέρνα αισθητική.

Δείτε περισσότερα Galleries

Γραφείο με κλασσικό design σε συνδυασμό με μοντέρνο χαλί σε έντονα χρώματα. To industrial φωτιστικό και η rustic σκάλα συμπληρώνουν την ξεχωριστή διακόσμηση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το κλασσικό design στο έπιπλο αποκτά χρώμα. Το μοντέρνο στιλ είναι εμφανές και στην φαινομενικά κλασσική καρέκλα και στα έντονα χρώματα στο vintage χαλί.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το κλασσικό design μετατρέπεται σε μοντέρνο με τους πίνακες στον τοίχο και την πολύχρωμη τραπεζαρία.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα χρώματα μεταμορφώνουν πλήρως το χώρο. Το πορτοκαλί ανήκει στα φθινοπωρινά colour trends.

Δείτε περισσότερα Galleries

Κλασσικό design με προσθήκη Industrial στοιχείων όπως το φωτιστικό και τα coffe tables. Τα έντονα χρώματα στον καναπέ και το χαλί χαρίζουν μία funky πινελιά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Καθιστικό που συνδυάζει την κλασσική διαρρύθμιση με βάση τη συμμετρία και τα διαχρονικά βελούδινα έπιπλα με μοντέρνα στοιχεία όπως ο πίνακας, το φωτιστικό και τα έντονα χρώματα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Σε ένα κλασσικό σαλόνι μπορείτε να προσθέσετε λίγα μοντέρνα έπιπλα και ένα Industrial φωτιστικό για μία ιδιαίτερη διακόσμηση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ακόμα μία κλασσική διαρρύθμιση με βάση τη συμμετρία, η οποία δέχεται τα μοντέρνα στοιχεία με τους πίνακες στον τοίχο, το χαλί και τα μαξιλάρια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ακόμα και η προσθήκη ενός πίνακα αρκεί για να μεταμορφώσετε το καθιστικό σας.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: design, έπιπλα, κλασσικό, μοντέρνο, Χρώματα

Keywords
Τυχαία Θέματα