Μαλλιά με ανταύγειες: Το beauty μυστικό πολλών star

Οι ανταύγειες σε όποιο χρώμα και μήκος μαλλιών και αν εφαρμοστούν, έχουν την ιδιότητα να φωτίζουν το πρόσωπο χαρίζοντας ζωντάνια στο κάθε hairlook συνολικά. Ανάλογα με την τεχνική τους, μπορούν να αλλάξουν αρκετά το αρχικό χρώμα των μαλλιών ή να δείχνουν τελείως φυσικές. Μία από τις πιο χαρακτηριστικές star που τη γνωρίσαμε με ανταύγειες στα μαλλιά είναι η SJP, η οποία κάθε φορά «παίζει» με τις διάφορες τεχνικές τους δείχνοντας άλλοτε πιο καστανή και άλλοτε πιο ξανθιά. Η Jennifer Aniston

είναι μία ακόμη star που τα μαλλιά της αντέγραψαν πολλές γυναίκες. Αν και εσείς ψάχνετε ευκαιρία για ανανέωση, οι παρακάτω star θα σας δώσουν αρκετούς λόγους για να επιλέξετε ένα hairlook με ανταύγειες. Ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι, μπορείτε να δημιουργήσετε το απόλυτο look φωτίζοντας το πρόσωπο σας.

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

H Gwyneth Paltrow εδώ και πολλά χρόνια μένει πιστή στο ξανθό χρώμα, «παίζοντας» μόνο με τις αποχρώσεις του. Οι ανταύγειες τις κυμαίνονται από ξανθιές μέχρι ανοιχτές καστανές, ενώ το αποτέλεσμα μοιάζει σαν ένα ενιαίο χρώμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Jennifer Aniston με πολλές πυκνές ανταύγειες και καστανή βάση. Γύρω από το πρόσωπο είναι ακόμη περισσότερες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι ανταύγειες της Jennifer Lopez δεν είναι ιδιαίτερα εμφανείς στην κορυφή του κεφαλιού, ενώ στις άκρες τα μαλλιά είναι τελείως ξανθά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Jessica Alba φωτίζει ελαφρώς το πρόσωπο της με απαλές ανταύγειες με το αποτέλεσμα να θυμίζει αρκετά την τεχνική ombre.

Δείτε περισσότερα Galleries

H Jessica Biel φωτίζει τα καστανά μαλλιά της με λίγες διακριτικές ανταύγειες κοντά στο χρώμα της βάσης.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Lily Aldridge έχει καστανά μαλλιά τα οποία όσο προχωρούν στις άκρες δείχνουν 2-3 τόνους πιο ανοιχτά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Eva Mendes με ξανθές ανταύγειες πάνω σε καστανή βάση με ζεστή απόχρωση. Στο στεφάνι είναι πιο πυκνές σε σχέση με το υπόλοιπο του κεφαλιού.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Rachel Bilson εκτός από εξάρτηση στη μόδα έχει και στις ανταύγειες, έχοντας δοκιμάσει αρκετές τεχνικές τους.

Δείτε περισσότερα Galleries

Tο απόλυτο fashion icon SJP ανέκαθεν προτιμούσε τις ανταύγειες, αφού μπορούσε να σκουραίνει και να ανοίγει με ευκολία τον τόνο των μαλλιών της χωρίς να τα ταλαιπωρεί ιδιαίτερα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Sarah Jessica Parker, ανταύγειες, μαλλιά

Keywords
Αναζητήσεις
ανταυγειες jeniffer lopez, μαλλια 2016
Τυχαία Θέματα