Τι καλό κορίτσι η πρώην του…

«Αγάπη, σήμερα δεν θα τα πούμε, θα βγω με την πρώην μου».

Η αλήθεια είναι πως πάντοτε τα θέματα των πρώην αντιμετωπίζονταν με ανωτερότητα. Λες και τα φαντάσματα του παρελθόντος δεν μπορούσαν να πειράξουν τη σχέση σας. Δεν υπήρχε πρόβλημα όταν μιλούσαν στο τηλέφωνο, εξάλλου τόσα χρόνια ήταν μαζί. Επίσης, η ίδια διατηρείς πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην σου. Τι γίνεται όμως όταν σου λέει πως θα βγει μαζί της;

Τα συμπτώματα είναι γνωστά, πίεση, εφίδρωση, τάση για λιποθυμία, όλα καλά μέχρι εδώ. Το θέμα είναι πως μπορείτε να το διαχειριστείτε; Πώς μπορείτε να δείξετε ότι είστε ψύχραιμες

και τον εμπιστεύεστε; Όταν από το μυαλό σας το μόνο που περνά είναι το υπενθυμητικό σεξ με την πρώην του. Μια θεωρία λέει πως φοβάσαι ότι είσαι ικανός να κάνεις. Αν λοιπόν έχετε σκεφτεί πρώτες ότι θα μπορούσατε κάτω από κάποιες συνθήκες να απιστήσετε είναι πολύ λογικό να σκέφτεστε ότι μπορεί να κάνει το ίδιο.

Αρχικά ψυχραιμία. Σαφώς, δεν γίνεται να περάσετε το βράδυ αυτό σπίτι μόνες σας έκτος και να το αντέχετε. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να βρείτε να κάνετε κάτι ώστε να απασχολείτε το μυαλό σας.

Δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές για τη δύσκολη νύχτα:

Βγείτε έξω: Πάρτε τηλέφωνο τις φίλες σας και κανονίστε έξοδο. Προσοχή, το θέμα είναι να βγείτε και να περάσετε καλά. Αν είναι να βγείτε και να σκέφτεστε καρέ καρέ τι κάνουν τότε δεν έχει κανένα νόημα. Προσπαθήστε να το ξεχάσετε, χορέψτε, φλερτάρετε, διασκεδάστε πραγματικά.

Πάρτε μια βαθιά ανάσα: Μήπως θα ήταν καλό να σκεφτείτε τους λόγους που οι δύο τους δεν είναι πλέον μαζί, αλλά και τους λόγους που έχει επιλέξει πλέον να είναι μαζί σου. Ανακάλεσε στη μνήμη σου το πρώτο σας ραντεβού, τις όμορφες στιγμές σας, τις συζητήσεις σας και όλα όσα σας κρατούν ενωμένους. Αν η σχέση σου δεν έχει πρόβλημα γιατί ντε και καλά προσπαθείς να της βρεις ένα; Μια σχέση που είναι θωρακισμένη με αγάπη, έρωτα και θετική ενέργεια δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Σε καμία περίπτωση μην πέσετε στην παγίδα αυτή: Το πιο εύκολο πράγμα είναι να αρχίσετε τις προσθαφαιρέσεις. Εκείνη είναι πιο ψηλή, πιο όμορφη, έχει καλύτερη δουλειά κτλ. Εσένα ακριβώς τι σε νοιάζει πως είναι και τι κάνει η πρώην; Για να είστε μαζί θα πει ότι στα δικά του μάτια εσύ είσαι η ιδανική. Και αν δεν είσαι η ιδανική, είσαι αυτή που εκείνος θέλει να είναι μαζί. Για ποιο λόγο λοιπόν να χάνετε το κέφι σας και να πλήττεται την αυτοεκτίμηση σας.

Αν θέλετε να μείνετε σπίτι: Χαλαρώστε! Ευκαιρία να μείνετε μόνες σας. Βάλτε μουσική, ανοίξτε ένα κρασί και ξεχαστείτε στην μπανιέρα απολαμβάνοντας ένα ζεστό μπάνιο με το αγαπημένο σας αφρόλουτρο. Στη συνέχεια, διαβάστε ένα βιβλίο ή ακουστέ μουσική. Κάντε οτιδήποτε σας αρέσει και σας χαλαρώνει. Η έξοδος με την πρώην είναι ένα γεγονός που δεν μπορείς να αλλάξεις. Όποτε ηρέμησε, ένα βράδυ είναι θα περάσει.

Μη ρωτήσετε τίποτα: Είναι νόμος. Όταν απαιτείς από έναν άντρα να μάθεις πως πέρασε το βράδυ του, που πήγε, τι ήπιε και ποιον είδε, δεν θα του πάρεις κουβέντα. Άσε τον, λοιπόν, να πάρει το χρόνο του και να στα πει όλα μόνος του. Εσύ, μη κάνεις την παραμικρή ερώτηση. Κάτι τέτοιο, μάλιστα, δεν θα το περιμένει και θα τον τσιτώσει περισσότερο πως εσύ αδιαφορείς για εκείνον. Με λίγα λόγια η σιωπή είναι σωτήρια στη περίπτωση αυτή.

The post Τι καλό κορίτσι η πρώην του… appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα