10 + 1 αστέρες που πέθαναν μέσα στο 2015 [εικόνες]

Ακόμα ένας χρόνος φεύγει και μαζί του παίρνει τις τελευταίες στιγμές αστέρων από τον χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου, του θεάτρου, της τηλεόρασης και του αθλητισμού, οι οποίοι αγαπήθηκαν, εκτιμήθηκαν και χάρισαν στο κοινό τους πολλά χαμόγελα.

Από τον απολογισμό του 2015 δε θα μπορούσαν να λείπουν οι θάνατοι που στιγμάτισαν τη χρονιά αυτή, με πιο νωπό αυτόν του αγαπημένου Έλληνα ηθοποιού Μηνά Χατζησάββα που έφυγε στα 67 του χρόνια ύστερα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Από τη λίστα δε θα μπορούσαν όμως να λείψουν και άνθρωποι που μπορεί να έγιναν γνωστοί λόγω των στενών

τους σχέσεων με μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, ο θάνατός τους ωστόσο απασχόλησε τρομερά τα διεθνή Μέσα.

Από το Χόλιγουντ στην Ελλάδα, ας θυμηθούμε λίγο πριν την έναρξη του 2016 ποιοι αστέρες έφυγαν από τη ζωή μέσα στο 2015 και ας χαρούμε που παρά τη μεγάλη απώλεια θα έχουμε να θυμόμαστε όσα αφήνουν πίσω τους…

1 από 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Μηνάς Χατζησάββας, 28 Ιανουαρίου 1948 - 30 Νοεμβρίου 2015

Ο θάνατος του Μηνά Χατζησάββα κλείνε με τον πιο επώδυνο τρόπο τη χρονιά που φεύγει. Ο ηθοποιός που λάτρεψε το θέατρο όσο κανείς, πέθανε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στις 23 Νοεμβρίου, το οποίο τον έριξε σε κώμα. Μία εβδομάδα μετά, πέθανε βυθίζοντας στον πόνο οικείους και θαυμαστές.

Κώστας Τσάκωνας, 12 Οκτωβρίου 1943 - 4 Νοεμβρίου 2015

Ο αγαπημένος κωμικός που λατρεύτηκε από γενιές και γενιές πέθανε στις 4 Νοεμβρίου του 2015, ύστερα από χρόνια μάχη με τον καρκίνο. Τα προβλήματα της υγείας του ήταν πολλά, καθώς το 2010 υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που επιβάρυνε πολύ τον ήδη εξασθενημένο οργανισμό του. Το Πάσχα του 2011 έφτασε στο σημείο να κάνει απεργία πείνας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, κάνοντας τους θαυμαστές του να ανησυχήσουν τρομερά.

Ανίτα Έκμπεργκ, 29 Σεπτεμβρίου 1931 – 11 Ιανουαρίου 2015

Μία από τις γοητευτικότερες λολίτες που μεσουρανούσαν τη δεκαετία του ‘50, η Ανίτα Έκμπεργκ, πέθανε στα 83 της χρόνια. Γνωστή και ως «μούσα» του Φεντερίκο Φελίνι η όμορφη ηθοποιός με ρίζες από τη Σουηδία και την Ιταλία, έγινε ιδιαιτέρως γνωστή ως «Σύλβια» στην ταινία «Γλυκιά Ζωή» (La Dolce Vita) όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Μαρτσέλο Μαστρογιάννι.

Καθριόνα Γουάιτ, 14 Σεπτεμβρίου 1985 – 28 Σεπτεμβρίου 2015

Η 30χρονη σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ, Καθριόνα Γουάιτ, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της έχοντας καταναλώσει υπερβολική ποσότητα ηρεμιστικών χαπιών. Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, η νεαρή make up artist βρισκόταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον χωρισμό της από εκείνον, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατηγόρησαν ευθέως τον ηθοποιό για την κατάληξη της Καθριόνα.

«Είμαι σοκαρισμένος και αισθάνομαι βαθιά θλίψη για το θάνατο της γλυκιάς μου Καθριόνα», δήλωσε ο ίδιος και συνέχισε: «Ήταν ένα ευγενικό ιρλανδικό λουλούδι, πολύ ευαίσθητο για αυτόν τον κόσμο. Η καρδιά μου είναι μαζί με την οικογένειά της, τους φίλους της και με όσους την αγάπησαν και νοιάστηκαν για εκείνη».

Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, 4 Μαρτίου 1993 – 26 Ιουλίου 2015

Τραγικό φινάλε είχε η περιπέτεια της υγείας της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον και του Μπόμπι Μπράον, Μπόμπι Κριστίνα, η οποία βρέθηκε στις 31 Ιανουαρίου του 2015 σε κωματώδη κατάσταση μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της, στην Ατλάντα. Παρότι η οικογένειά της ήλπιζε στην ανάρρωσή της, ο οργανισμός της Μπόμπι Κριστίνα δεν άντεξε, με την ίδια να πεθαίνει λίγους μήνες μετά, στις 26 Ιουλίου.

Γκούναρ Χάνσεν, 4 Μαρτίου 1947 – 7 Νοεμβρίου 2015

Μπορεί το όνομά του να μην σας θυμίζει και πολλά, τι θα λέγατε όμως αν σας συστηνόταν ως… Leatherface; Ο Χάνσεν ενσάρκωσε τον «σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι» στην ομώνυμη ταινία του 1974, σκορπώντας τον απόλυτο τρόμο στο κοινό. Πέθανε σε ηλικία 68 ετών από καρκίνο στο πάγκρεας.

Τζάκι Κόλινς, 4 Οκτωβρίου 1937 – 19 Σεπτεμβρίου 2015

Η συγγραφέας των «best seller» και αδερφή της ηθοποιού Τζόαν Κόλινς, Τζάκι, πέθανε σε ηλικία 77 ετών, ύστερα από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Η Τζόαν Κόλινς δε μπόρεσε να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία τον θάνατο της μικρής της αδερφής, ενώ δε δίστασε να παραδεχθεί στους δημοσιογράφους πως αδυνατεί να το ξεπεράσει: «Έχω καταρρεύσει εντελώς. Ήταν η καλύτερη φίλη μου. Θαυμάζω τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την ασθένειά της. Ήταν ένας υπέροχος και γενναίος άνθρωπος, την αγαπώ».

Λέοναρντ Νίμοϊ, 26 Μαρτίου 1931 – 27 Φεβρουαρίου 2015

Ο λατρεμένος Mr. Spock του Star Trek πλήρωσε ακριβά τον εθισμό του στο κάπνισμα, φτάνοντας στο θάνατο από τη χρόνια παρεμποδιστική πνευμονική πάθηση COPD η οποία τον ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Πέθανε στο σπίτι του στο Bel Air σε ηλικία 83 ετών.

Σίνθια Λένον, 10 Σεπτεμβρίου 1939 – 1 Απριλίου 2015

Η πρώτη σύζυγος του θρύλου Τζον Λένον πέθανε την 1η Απριλίου του 2015 στο σπίτι της στη Μαγιόρκα χτυπημένη από τον καρκίνο. Η μάχη με την επάρατη νόσο διήρκησε μόλις λίγους μήνες.

Ρόουζ Σίγκινς, 8 Δεκεμβρίου 1972 – 12 Δεκεμβρίου 2015

Η Ρόουζ Σίγκινς έγινε γνωστή στην Ελλάδα από την συμμετοχή της στον τέταρτο κύκλο του American Horror «Freak Show» όπου υποδυόταν ένα τέρας… Αυτό που πολλοί δεν γνώριζαν είναι το γεγονός πως η ηθοποιός είχε πράγματι μισό κορμί μιας και στην ηλικία των 2 ετών, η μητέρα της αποφάσισε πως έπρεπε να υποβληθεί σε ακρωτηριασμό των κάτω άκρων λόγω μιας σπάνιας γενετικής ασθένειας που παραμόρφωνε τα πόδια της. Πηγές αναφέρουν πως ο θάνατός της οφείλεται σε μόλυνση ύστερα από χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης πέτρας στο νεφρό.

Άντονι Μέισον, 14 Δεκεμβρίου 1966 – 8 Φεβρουαρίου 2015

Ο «σκληρός» του ΝΒΑ πέθανε σε ηλικία 48 ετών λόγω της συμφορητικής καρδιακής ανεπάρκειας με την οποία διαγνώστηκε στις αρχές Φεβρουαρίου. Τις τελευταίες μέρες της ζωής του νοσηλεύονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά από τέσσερις καρδιακές προσβολές. Η καρδιά του δεν άντεξε, με τον ίδιο να καταλήγει στις 8 Φεβρουαρίου του 2015.

The post 10 + 1 αστέρες που πέθαναν μέσα στο 2015 [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
γουιτνει χιουστον, star trek, ελλαδα, θεατρο, πασχα, απεργια, vita, θλίψη, star, trek, air, συμμετοχή, οφείλεται, νβα, απεργια 17 δεκεμβριου, απεργια 20 δεκεμβριου, απεργια 21 δεκεμβριου, απεργια 22 δεκεμβριου, απεργια 23 δεκεμβριου, απεργια 27 δεκεμβριου, απεργια 28 δεκεμβριου, απεργια 30 δεκεμβριου, απεργια 31 δεκεμβριου, απεργια 3 ιανουαριου, απεργια 7 ιανουαριου, απεργια 10 ιανουαριου, απεργια 11 ιανουαριου, απεργια 12 ιανουαριου, απεργια 13 ιανουαριου, απεργια 14 ιανουαριου, απεργια 17 ιανουαριου, απεργια 18 ιανουαριου, απεργια 19 ιανουαριου, απεργια 20 ιανουαριου, απεργια 21 ιανουαριου, απεργια 24 ιανουαριου, απεργια 25 ιανουαριου, απεργια 26 ιανουαριου, απεργια 27 ιανουαριου, απεργια 28 ιανουαριου, απεργια 31 ιανουαριου, απεργια 1 φεβρουαριου, απεργια 2 φεβρουαριου, απεργια 3 φεβρουαριου, απεργια 4 φεβρουαριου, απεργια 7 φεβρουαριου, απεργια 8 φεβρουαριου, απεργια 9 φεβρουαριου, απεργια 10 φεβρουαριου, απεργια 11 φεβρουαριου, απεργια 14 φεβρουαριου, απεργια 15 φεβρουαριου, απεργια 16 φεβρουαριου, απεργιες 16 φεβρουαριου, απεργια 17 φεβρουαριου, απεργιες 17 φεβρουαριου, απεργια 18 φεβρουαριου, απεργιες 18 φεβρουαριου, απεργια 21 φεβρουαριου, απεργια 23 φεβρουαριου, απεργια 22 φεβρουαριου, απεργια 24 φεβρουαριου, απεργια 25 φεβρουαριου, απεργια 28 φεβρουαριου, απεργια 1 μαρτιου, απεργια 2 μαρτιου, απεργια 3 μαρτιου, απεργια 4 μαρτιου, απεργια 8 μαρτιου, απεργια 9 μαρτιου, απεργια 10 μαρτιου, απεργια 17 μαρτιου, απεργια 7 απριλιου, απεργια μμε, απεργια 5 οκτωβριου, απεργια 10 οκτωβριου, απεργια 19 οκτωβριου, απεργια 20 οκτωβριου, απεργια 1 δεκεμβριου, Καλή Χρονιά, οφειλετες δημοσιου, πασχα 2012, Star Trek Η σειρά, απεργια 26 σεπτεμβριου, απεργια 6 νοεμβρίου, απεργια 8 νοεμβριου, θλίψη, εγκεφαλικο, ηθοποιος, θανατος, ιταλια, μητερα, νβα, ονοματα, σουηδια, star, ανθρωπος, απωλεια, γεγονος, εγινε, εβδομαδα, επρεπε, ετων, εφυγε, ζωη, ζωης, ιδια, ιδιο, ηλικια, θυμιζει, καπνισμα, μαγιορκα, μηνες, νεφρο, οικογενεια, ομορφη, ονομα, οφείλεται, πεθανε, προβληματα, ροουζ, συμμετοχή, σπιτι, χρονος, ψυχραιμια, air, ασχημη, καρδια, κωμικος, κωστας, λουλουδι, νοσοκομειο, πηγες, ποδια, star trek, trek, υγειας
Τυχαία Θέματα