100 Years: Η ταινία που θα παιχτεί μετά από 100 χρόνια και δεν θα δει κανένας από εμάς

Τα κινηματογραφικά τρέιλερ έχουν έναν και μόνο σκοπό. Να σου εξάψουν την αγωνία και φαντασία για μία ταινία που πλησιάζει η πρώτη προβολή της. Όλα αυτά μέχρι σήμερα όπου βλέπουμε ένα τρέιλερ για μία ταινία που δεν πρόκειται να δούμε ποτέ. Τουλάχιστον όχι εγώ και εσείς.

Γράφει ο Γιώργος Μιχαηλίδης

Επειδή το ζήτημα είναι κάπως μελαγχολικό ας περάσουμε κατευθείαν στο ζουμί. Ο Τζον Μάλκοβιτς έκανε το αδιανόητο καθώς θα πρωταγωνιστήσει σε μία ταινία της οποίας το τρέιλερ βγήκε φέτος αλλά η πρώτη της προβολή θα είναι μετά από 100 χρόνια! Πώς γίνεται αυτό;

Τζον Μάλκοβιτς και

Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ υλοποιούν το πιο παράτολμο σχέδιο στο Χόλιγουντ καθώς ολοκληρώνουν την ταινία τους την οποία δεν πρόκειται να δει σχεδόν κανένας από τους ανθρώπους που είναι σήμερα ζωντανοί. Το κόνσεπτ έχει να κάνει μία μία ταινία η οποία για τα σημερινά δεδομένα θεωρείται επιστημονικής φαντασίας και ονομάζεται 100 Years, δηλαδή 100 χρόνια, προφανώς αναφερόμενο στο ότι θα προβληθεί στο 2115.

Η πρώτη προβολή θα γίνει στις 18 Νοεμβρίου του 2115 ωστόσο και πάλι δεν θα είναι για το ευρύ κοινό καθώς η μυστικοπάθεια και το μυστήριο συνεχίζεται. Η ταινία δεν θα παιχτεί στους κινηματογράφους αλλά θα την απολαύσουν 1000 επιλεγμένα άτομα. Η επιλογή αυτών γίνεται αυτές τις ημέρες και επειδή κανένας από αυτούς δεν θα είναι ζωντανός το σωτήριο έτος 2115 οι προσκλήσεις θα κληροδοτηθούν στους απογόνους τους οι οποίοι θα παραλάβουν όταν έρθει η πολυπόθητη στιγμή το kit προβολής της ταινίας.

Προς το παρόν αρκούμαστε, χωρίς να περιμένουμε κάτι παραπάνω, στα τρέιλερ τα οποία δεν δείχνουν ακριβώς το θέμα της ταινίας, αλλά είναι τρεις διαφορετικές εκδοχές της ίδιας σκηνής όπου ο Τζον Μάλκοβιτς ανοίγει μετά από 100 χρόνια την χρονοκάψουλα στην οποία υπάρχει προφανώς η ταινία και ένα κονιάκ, το οποίος ήταν και η αρχική έμπνευση για την ταινία.

Χορηγός όλου του εγχειρήματος είναι το πολυτελές κονιάκ Louis XIII το οποίο θέλει με αυτό τον τρόπο να τιμήσει τις σπάνιες φιάλες παλαίωσης 100 ετών που κυκλοφορούν μια φορά κάθε αιώνα. Η εταιρεία προσέγγισε τους δύο καλλιτέχνες και τους ζήτησε να εμπνευστούν ένα φουτουριστικό κόνσεπτ για κονιάκ. Ο Μάλκοβιτς αναφέρει πως για την ταινία μελέτησε πολλά έργα επιστημονικής φαντασίας, αλλά και παλιότερα έργα που προσπαθούσαν να κάνουν προβλέψεις για το μέλλον. Ακόμη δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν η ταινία θα είναι προσβάσιμη και σε άλλους, μετά την πρεμιέρα στην ελίτ των 1000.

Αυτά είναι τα τρία τρέιλερ

The post 100 Years: Η ταινία που θα παιχτεί μετά από 100 χρόνια και δεν θα δει κανένας από εμάς appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα