Attrage όπως λέμε… attractive (ελκυστικό)

Η Επόμενη Γενιά του Παγκόσμιου Συμπαγούς Sedan της Mitsubishi Motors θα παρουσιαστεί στην Ταϊλάνδη τον Ιούλιο του 2013 και θα έχει το όνομα Attrage.

Η Ετυμολογική προέλευση του ονόματός του, προέρχεται από την αγγλική λέξη attractive (ελκυστικό) και θα είναι το νέο Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Mitsubishi (μετά το Colt). Το νέο sedan, θα

έχει συμπαγείς διαστάσεις και θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Ταϊλάνδης φέτος τον Ιούλιο.

Το Attrage πληροί τις προδιαγραφές του Eco-car Project της Κυβέρνησης της Ταϊλάνδης, (παρόμοιες προδιαγραφές με τα πρότυπα εκπομπών ρύπων EURO4) ενώ θα κατασκευάζεται στο τρίτο εργοστάσιο της θυγατρικής της MMC, Mitsubishi Motors (Thailand) Co. Ltd. στο Laem Chabang Industrial Estate στην επαρχία Chonburi.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του Attrage είναι: Το κοντό ρύγχος που προσφέρει εξαιρετική ορατότητα μπροστά. Η ευελιξία με κορυφαία, ελάχιστη ακτίνα στροφής 4,8 μέτρα. Η αρμονική ισορροπία αεροδυναμικής σχεδίασης και κορυφαίας ευρυχωρίας στο εσωτερικό. Η κομψή αεροδυναμική, με μία δυναμική χαρακτηριστική γραμμή (στο σχήμα του αμαξώματος) που ανεβαίνει απότομα προς τα πίσω.

Η οικονομία και η απόδοση καυσίμου στην κατηγορία, αποτέλεσμα συνολικής φιλοσοφίας μείωσης βάρους σε συνδυασμό με : Ελαφρύ αμάξωμα RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) – το ελαφρύτερο στην κατηγορία λόγω εκτεταμένης χρήσης ατσαλιού υψηλής αντοχής. Ελαφρύ και συμπαγών διαστάσεων) κινητήρα 1.2 MIVEC. Κιβώτιο ταχυτήτων CVT ευρείας κλιμάκωσης (sub-geartrain) ή 5-τατάχυτο μηχανικό.

Χάρη στα παραπάνω το Attrage προσφέρει υψηλή οδηγική απόλαυση σαν αποτέλεσμα της ευελιξίας και των δυναμικών επιδόσεων που απορρέουν από το χαμηλό βάρος, την αξιόπιστη συμπεριφορά, την ευστάθεια και την οδηγική άνεση.

Τέλος η άνεση των επιβατών αυξάνεται χάρη στο ψηλό σημείο Η (hip point) και τα μεγάλα ανοίγματα των θυρών που διευκολύνουν την είσοδο / έξοδο, όπως λόγω της αξιοσημείωτης ευρυχωρίας στην περιοχή των ποδιών πίσω.

Keywords
Τυχαία Θέματα