Mega-λες πρεμιέρες! Πότε ξεκινούν οι νέες σειρές και εκπομπές του σταθμού;

Άργησαν αλλά τα κατάφεραν! Το Mega ολοκλήρωσε την prime time ζώνη του με τις νέες εκπομπές και τις σειρές του να ετοιμάζονται για πρεμιέρα. Πότε; Αρχής γεννωμένης από την 10η Νοεμβρίου, το μεγάλο κανάλι θα επιφυλάσσει κάθε μέρα και μία διαφορετική έκπληξη στο κοινό.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 10/11, στις 23.00, η Άννα Δρούζα επιστρέφει στη μικρή οθόνη με την εκπομπή «Φονικά μυστικά». Συνηθισμένοι άνθρωποι ανοίγουν την καρδιά τους και μιλούν για τη στιγμή που οι συνθήκες της ζωής

τούς σπρώχνουν εκτός ορίων, σε πράξεις αδιανόητες, πέρα από τη λογική.

Δύο μέρες αργότερα, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, την ίδια ώρα, η Σμαράγδα Καρύδη έρχεται για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον αέρα του Mega με το «Celebrity game night». Η ηθοποιός θα υποδέχεται κάθε Πέμπτη τους επώνυμους φίλους της για να παίζουν και να γελάνε… μέχρι δακρύων.

Μία ώρα αργότερα, στις 24.00, θα προβάλλεται η νέα εκπομπή «Τι νέα;». Δέσποινα Βλεπάκη και Κώστας Γιαννακίδης δεν αφήνουν τίποτα όρθιο. Το πιο ανατρεπτικό δίδυμο φωτίζει με έξυπνο, διασκεδαστικό τρόπο, γωνίες από το μεγάλο κάδρο της επικαιρότητας και μιλά στον θεατή για τάσεις και ρεύματα στην κοινωνία.

Φτάνοντας, στη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, το πολυαναμενόμενο τηλεπαιχνίδι «Δεν έχω λόγια» κάνει την πρώτη του επίσημη. Ο Γιώργος Καπουτζίδης καλεί τους τηλεθεατές σε ένα ατελείωτο πάρτι, σε ένα παιχνίδι γεμάτο μουσική και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια. Κοινώς; Σε ένα θεότρελο καραόκε!

Το κεφάλαιο «εκπομπές» ολοκληρώνεται την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, στις 22.00, με το «Parking Game». «Κάποιοι παρκάρουν με τη μία... Κάποιοι δεν παρκάρουν ποτέ. Εσύ πώς παρκάρεις;» Πάρε το έτερον ήμισυ και έλα στο τηλεπαιχνίδι για να παρκάρεις ένα αυτοκίνητο και να διεκδικήσεις 2.000€.

Νέες αφίξεις και στη μυθοπλασία

Με παράδοση στις επιτυχημένες σειρές, το μεγάλο κανάλι τη φετινή σεζόν ξεκινά με δύο πολλά υποσχόμενα σενάρια για την prime time ζώνη.

«Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» με πρωταγωνιστές την Αθηνά Οικονομάκου και τον Μάκη Παπαδημητρίου υπόσχεται βραδιές γέλιου, από τις Δευτέρα 23 Νοεμβρίου. Ο συμπαθής και ευπροσήγορος Χάρης και η όμορφη, έξυπνη και καλοαναθρεμμένη Μελίνα είναι τρελά ερωτευμένοι και ετοιμάζονται να παντρευτούν. Για όλα τα ζευγάρια, η εβδομάδα πριν το γάμο είναι λίγο αγχωτική και μερικές φορές επεισοδιακή. Για αυτούς τους δύο όμως, αυτές οι μέρες εξελίσσονται σε ένα ξεκαρδιστικό θρίλερ και ο δρόμος προς τον ανθόσπαρτο βίο είναι σπαρμένος αναποδιές.

Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, στις 22.00, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης επιστρέφει στην τηλεόραση του Mega με την κωμωδία «Μάλιστα, σεφ». Ο σεφ Βασίλης Κόκκορης είναι ο άρχοντας της κουζίνας του «Chef Philippe».

Εξαιρετικά ταλαντούχος, αλλά και ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, κάνει σε όλους τη ζωή δύσκολη και δεν σηκώνει κουβέντα. Ο Μάνθος είναι νέος, φιλόδοξος και αποφασισμένος να γίνει μια μέρα ένας καταξιωμένος σεφ. Προσλαμβάνεται σχεδόν κατά λάθος στο εστιατόριο, όπου το όνειρό του θα γίνει πραγματικότητα... ή ένας καθημερινός εφιάλτης.

The post Mega-λες πρεμιέρες! Πότε ξεκινούν οι νέες σειρές και εκπομπές του σταθμού; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα