Αυτοκίνητο καταπλακώνει 5χρονο που σώζεται από θαύμα και σηκώνεται για να φροντίσει τη γιαγιά του [βίντεο]

Αν δεν το έχει η μοίρα σου γραφτό θα σωθείς με τον πιο απίθανο τρόπο. Αυτό ακριβώς περιγράφει το πως σώθηκε ένας 5χρονος μαζί με τη γιαγιά του, οι οποίοι καθώς προχωρούσαν είδαν ένα αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω τους, να τους ρίχνει κάτω και στη συνέχει να χτυπάει τον πιτσιρικά στο κεφάλι, που γλυτώνει μόνο με εκδορές.

Στη Βραζιλία, στην πόλη Γκοϊάς, ένας 5χρονος περπατούσε στο πεζοδρόμιο με την 56χρονη γιαγιά του. Στο δρόμο ένα αυτοκίνητο ερχόταν με σχετικά μεγάλη ταχύτητα. Ένα άλλο αυτοκίνητο βρήκε από τη γωνία και συγκρούστηκαν.

Το πρώτο καθώς βρισκόταν σε κίνηση έχασε λίγο την πορεία του και χτύπησε σε ένα σταθμευμένο όχημα, το οποίο βρισκόταν μπροστά στο μικρό και τη γιαγιά του. Από τη δύναμη το αυτοκίνητο έφυγε από τη θέση του και έπεσε πάνω τους, περνώντας μάλιστα ολόκληρο πάνω από τον 5χρονο και χτυπώντας τον στο κεφάλι, ενώ η γιαγιά του ήταν πεσμένη στο πεζοδρόμιο.

Άμεσα, ο μικρός σηκώθηκε και έδειχνε καλά, ενώ η γιαγιά του παρέμενε ξαπλωμένη έχοντας ευτυχώς και αυτή της αισθήσεις της, απλώς είχε χτυπήσει άσχημα στα πόδια. Ένας περαστικός έτρεξε γρήγορα να τους βοηθήσει και κάλεσε το ασθενοφόρο. Οι δυο τους γύρισαν γρήγορα στο σπίτι με τη γιαγιά να λέει «ο Θεός μας προστάτευσε. Είναι θαύμα πως δεν πάθαμε τίποτα. Ο Ζοάο είναι σαν να μην έχει χτυπηθεί. Κατευθείαν πήγε για μπάλα με τους φίλους του. Εγώ κουτσαίνω κάπως, αλλά οι γιατροί είπαν ότι τα χτυπήματα είναι επιφανειακά.»

Keywords
Τυχαία Θέματα