Αμερικάνος φτερνίστηκε στο αεροπλάνο και φώναξε «Έχω Έμπολα» [βίντεο]

Πανικό προκάλεσε ένας Αμερικάνος επιβάτης την περασμένη Τετάρτη στη Φιλαδέλφεια κατά τη διάρκεια επιβίβασης του κόσμου στο αεροπλάνο που θα πετούσε για Άγιο Δομίνικο, όταν φτερνίστηκε και φώναξε στους συνεπιβάτες του πως έχει τον ιό Έμπολα.

Αμέσως προκλήθηκε αναταραχή στο αεροπλάνο, με τους επιβάτες να καλύπτουν τα πρόσωπά τους και να φωνάζουν έντρομοι. Αμέσως, ήρθαν οι υπεύθυνοι αεροδρομίου και τον απομάκρυναν, πηγαίνοντάς τον στο ιατρείο του αεροδρομίου για περαιτέρω έλεγχο. Εκείνος, ομολόγησε πως δεν έχει πάει ποτέ στην Αφρική, από όπου προέρχεται ο ιός, παρόλα

αυτά όμως το αεροπλάνο δεν απογειώθηκε πριν πραγματοποιηθεί ο απαιτούμενος έλεγχος.

Οι πανικόβλητοι επιβάτες αναγκάστηκαν να παραμείνουν στις θέσεις τους για δύο ολόκληρες ώρες, μέχρι να εξασφαλιστεί πως δεν υπάρχουν ανησυχητικά στοιχεία για πιθανούς ασθενείς του θανατηφόρου ιού. Οι ειδικές στολές καραντίνας που φορούσαν οι ειδικοί, αναστάτωσαν ακόμα περισσότερο τον κόσμο στο αεροπλάνο, ενώ το προσωπικό προσπαθούσε να τους καθησυχάσει λέγοντάς τους πως επρόκειτο για έναν τυπικό έλεγχο.

1 από 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ο άντρας που έσπειρε τον πανικό

Ο άντρας που έσπειρε τον πανικό

Η αεροσυνοδός προσπαθεί να καθησυχάσει τους επιβάτες κατά τη διάρκεια του ελέγχου

Τελικά οι γιατροί που εξέτασαν τον άντρα και οι υπάλληλοι αεροδρομίου που έκαναν έλεγχο στο διαβατήριό του έφτασαν στο συμπέρασμα πως το μόνο που αποζητούσε κάνοντας την ανόητη αυτή κίνηση, ήταν η προσοχή του κόσμου. «Είμαι σίγουρος, μετά τα τόσα χρόνια εμπειρίας μου, πως αυτός ο άνθρωπος είναι απλά ένας ανόητος», δήλωσε ο Γουόλτερ Ζεμιαλκόβσκι, υπεύθυνος πτήσεων του αεροδρομίου της Φιλαδέλφειας.

Έτσι, όλοι καθησυχάστηκαν μόλις ενημερώθηκαν πως όλος αυτός ο πανικός οφειλόταν σε ένα κακόγουστο αστείο. Η τιμωρία του άντρα που έκανε άνω κάτω το αεροδρόμιο δεν έχει γίνει γνωστή, ελπίζουμε όμως να είναι παραδειγματική ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

The post Αμερικάνος φτερνίστηκε στο αεροπλάνο και φώναξε «Έχω Έμπολα» [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα