Ανεγκέφαλος έκοψε τα αυτιά του για να μοιάζει με τους παπαγάλους του [εικόνες]

Ο 56χρονος Τεντ Ρίτσαρντς έχει μανία με τα τατουάζ και τα κατοικίδια του. Ο ίδιος είναι τόσο... τρελαμένος με τα ζώα που πήγε σε άλλο επίπεδο την εμφάνιση του.

Ο Τεντ έχει 110 τατουάζ, 50 piercing και έχει κόψει την γλώσσα του στη μέση. Εμπνευσμένος από τον Βαν Κονγκ, αποφάσισε να κόψει και τα δύο αυτιά του και τα δώρισε σε ένα φίλο του που «θα τα εκτιμήσει».

Τώρα, σχεδιάζει να βρει έναν πλαστικό χειρουργό που θα μετατρέψει την μύτη του σε...

ράμφος. «Είμαι τόσο χαρούμενος που έκοψα τα αυτιά μου. Συνέχεια κοιτάζομαι στον καθρέφτη. Τα έκοψα επειδή θέλω να μοιάζω με τους παπαγάλους μου. Για πολλά χρόνια είχα μακρυά μαλλιά και δεν τα έβλεπα και για να είμαι ειλικρινής, στο σχολείο με πείραζαν για τα αυτιά μου», είπε ο 56χρονος.

Παρόλο που δεν έχει αυτιά, ο Τεντ ισχυρίζεται ότι μπορεί να ακούει τους παπαγάλους του και να τους πειράζει όπως έκανε πάντα.

Για την ιστορία, ο Τεντ δούλευε σε ένα εργοστάσιο και έκανε το πρώτο του τατουάζ το 1976. Επίσης στο αριστερό του χέρι έχει το σήμα της ειρήνης που δημιουργήθηκε από πυρακτωμένο σίδερο και δύο εμφυτεύματα-μαγνήτες στα χέρια του.

Μένει στο Μπρίστολ μαζί με τους τέσσερις παπαγάλους του, το ιγκουάνα του την Ίγκι και ένα πίτμπουλ τεριέ, την Κάντι. Έχει σχέση με την 31χρονη Σουζάνα που επικροτεί όλες τις... μεταμορφώσεις του ενώ δηλώνει πως αφότου έκοψε τα αυτιά του, το μόνο του πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να στερεώσει τα γυαλιά του.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Ανεγκέφαλος έκοψε τα αυτιά του για να μοιάζει με τους παπαγάλους του [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα