«Μπέρδεψε τα μπούτια του» το περιοδικό Rolling Stone – Γκάφα ολκής σε εξώφυλλό του! [εικόνες]

Σε μια ιστορική γκάφα που θα την φυσάνε και δεν θα κρυώνει υπέπεσαν οι υπεύθυνοι του διάσημου παγκοσμίως περιοδικού Rolling Stone, όταν επιχειρώντας να κοσμήσουν την γυμνή πλάτη της ηθοποιού Τζούλια Λούις Ντρέιφους μπέρδεψαν τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας με το αμερικανικό Σύνταγμα.

Το Rolling Stone θέλησε να κάνει μία πρωτοποριακή φωτογράφηση έχοντας ως μοντέλο

την πρωταγωνίστρια της γνωστής τηλεοπτικής σειράς «Christine». Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε έχοντας σαν κάτι από τατουάζ -αφού για καλή της τύχη δεν ήταν αληθινό- στην πλάτη της ένα απόσπασμα από το αμερικανικό Σύνταγμα.

Έλα μου ντε, όμως, που οι... ανιστόρητοι του περιοδικού αντί να χαράξουν σωστά στην ταλαντούχο ηθοποιό το tattoo έγραψαν στο τέλος φτάνοντας στα οπίσθιά της την υπογραφή «Τζον Χάνκοκ». Του προέδρου του Κογκρέσου, δηλαδή, ο οποίος στις 5 Ιουλίου 1776 έβαλε την υπογραφή του στην εντολή να τυπωθεί... η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας και όχι το αμερικανικό Σύνταγμα.

Η γκάφα αυτή προκάλεσε αμέσως την αντίδραση των ιστορικών, με την ηθοποιό να απολογείται μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Twitter δηλώνοντας «κατάπληκτη» και ρίχνοντας ουσιαστικό το φταίξιμο στον μάνατζέρ της, ενώ οι υπεύθυνοι του περιοδικού προσπάθησαν να τα μπαλώσουν λέγοντας ότι η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας είχε χαραχτεί στην άλλη πλευρά της πλάτης, αλλά δεν φάνηκε στη φωτογραφία.

Keywords
Τυχαία Θέματα